کروکت مرغ یکی از جذاب ترین فینگر فودها است. کروکت ها انواع و اقسام مختلفی دارند شما می توانید آن ها را شکم پر درست کنید یا می توانید با سبزیجات دیگر مخلوط کنید. تهیه کروکت بسیار آسان است و گزینه خیلی خوبی برای تولدها و مهمونی می باشد. کروکت ها نیاز به نکته خاصی ندارد و برای اینکه کروکت وا نرود ما به شما یاد خواهیم داد چیکار کنید. حتما سعی کنید برای تهیه کروکت مرغ از قسمت سینه استفاده کنید و برای سوخاری کردن آن می توانید از پودر سوخاری خانگی یا پانکو استفاده کنید برای اینکه کروکت ها شما طلایی و خوش رنگ شوند حتما باید در روغن شناور باشند تا مغز پخت نیز شوند.
طرز تهیه کروکت مرغ و پنیر در منزل
مرحله اول
ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و بشورید حالا با کمک چرخ گوشت یا غذاساز باید سینه مرغ را کاملا میکس کنید تا له له شود. سینه مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه ریخته و نمک و فلفل سیاه و سیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید باید مواد را خوب ورز بدید تا کاملا منسجم شود.
مرحله دوم
از مواد کروکت برداشته و کف دست پهن کنید و مقداری پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و مانند دوک به آن شکل دهید سپس کروکت های آماده شده را برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا منسجم شود و درحین سرخ کردن وا نرود. تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود. در دو کاسه مجزای دیگر آرد سوخاری و آرد سفید را بریزید. کروکت های مرغ را ابتدا در آرد برنید سپس داخل تخم مرغ و در انتها داخل پودر سوخاری بغلطانید به همین ترتیب تمام کروکت ها را درست کنید.
مرحله سوم
چند نکته
- برای اینکه بتوانید بهتر به کروکت ها فرم دهید دست خود را کمی مرطوب کنید.
- اگر زمان کافی برای استراحت دادن نداشتید برای ۱۰ قیقه در فریزر قرار دهید.
- در مرکز کروکت مرغ می توانید از هر نوع سبزیجات یا کوکتل ها استفاده کنید.
- اگر دیدید مایه کروکت چسبندگی لازم را ندارد و نمی توانید به آن فرم دهید می توانید از یک سیب زمینی آبپز رنده شده استفاده کنید.