طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن آلمانی

این خوراکی خوشمزه که اولین‌بار توسط یونانی‌ها در سال‌‌های خیلی دور، تهیه شد، حالا یک صبحانه یا میان‌وعده پرطرفدار است. رفته رفته به دستور پخت اولیه این خوراکی خوشمزه چیزهای متنوعی اضافه شد تا همه سلیقه‌ها را راضی نگه‌دارد. یکی از آنها، طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن است.

این دستور پخت در کافه‌ها و رستوران‌های آلمانی بسیار رایج است و امتحان کردن آن به‌عنوان یک میان‌وعده سبک و هیجان انگیز، می‌تواند تجربه جالبی باشد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پنکیک پنیر و بیکن

مرحله اول

پیش از هر کاری صفحه گریل را گرم کنید، زمانی‌که حس کردید به دمای مطلوب رسیده است می‌توانید بیکن‌های دودی خرد شده را روی سینی گریل ریخته و اجازه بدهید تا کاملا تر شوند.

در ادامه خامه ترش، زیره و جوز هندی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا کاملا طعم یکدیگر را به‌خود بگیرند.

مرحله دوم

حالا یکی از پنکیک‌هایی که قبلا آماده کرده بودید را روی صفحه گریل قرار دهید. مخلوط چاشنی خامه را روی سطح پنکیک بریزید (طوری‌که مواد به سه پنکیک دیگر هم برسد).

لایه بالایی را با تکه‌های بیکن، پنیر و موسیر پر کنید تا کاملا سطح کار یکدست شود.

مرحله سوم

پنکیک پنیری را به مدت دو تا سه دقیق روی گریل نگه‌دارید تا کاملا برشته شود و پنیر روی آن حباب‌های کوچکی داشته باشد. در همین زمان شما فرصت دارید که حلقه‌های خیار را با سرکه و شوید خرد شده ترکیب کنید و برای سرو در کنار غذا آماده داشته باشید.

پنیکیک شما آماده است، می‌توانید آن‌را به همراه‌ نوشیدنی‌های خانگی‌ میل کنید.

 

نکات:

  • می‌توانید جایگزین‌های دیگری همچون تکه‌های مرغ خرد شده را برای بیکن در نظر بگیرید.
  • بسته به ذائقه و رژیم‌تان می‌توانید پنیرهای متنوعی به این دستور اضافه کنید.
  • یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها برای همراهی این غذا، موهیتو و لیموناد هستند.
  • می توانید از پودر آماده پنکیک تردک استفاده نمایید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *