طرز تهیه پاته مرغ فرانسوی

پاته مرغ یکی از غذاهای معروف و سنتی فرانسوی است. پاته‌ها به‌طور کلی از ترکیب پوره گوشت‌ها و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شوند و تقریبا دستوری یکسان دارند. پاته را به‌صورت سرد و گرم سرو می‌کنند اما تجربه ثابت کرده که پاته سرد طعم بهتری دارد و یک‌جور جاافتادگی خوشمزه در آن حس می‌کنید. شما می‌توانید این پوره غلیظ را با کراکر، نان‌های تست و کرانچی، چیپس و… در کنار غذاهای اصلی سرو کنید یا برای یک عصرانه سبک از آن لذت ببرید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پاته مرغ فرانسوی

مرحله اول

قبل از هرکاری همه بافت‌های چربی را جگر مرغ جدا کنید و آن را کاملا تمیز و یکدست کنید.

مرحله دوم

دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه بریزید و آن‌ را روی شعله قرار دهید تا کاملا گرم شود و رنگ آن به قهوه‌ای تغییر دهد. این کار حدود سه تا پنج دقیقه طول می‌کشد، مراقب باشید که نسوزد.

مرحله سوم

پیازهای خرد شده را به تابه و کره‌های گرم اضافه کنید، پس از یک دقیقه که کمی تفت خوردند، می‌توانید جگر مرغ را به آن‌ها اضافه کنید تا به‌خوبی سرخ شوند. جگرها کاملا قهوه‌ای و سفت می‌شوند، دقت کنید که هر دو طرف به خوبی حرارت ببینند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه جگرها قهوه‌ای شد هندوانه ابوجهل، آویشن، سیر و ماهی کولی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید.

مرحله پنجم

تابه را از روی شعله بردارید و سرکه را به آن اضافه کنید، مراقب باشید که روغن داغ روی دست و صورت‌تان نریزد. مجددا تابه را روی شعله قرار دهید تا مواد باهم کمی جوش بخورند، یک تا دو دقیقه بعد، شعله را خاموش کنید.

مرحله ششم

مخلوط را درون یک پردازنده غذا یا مخلوط کن بریزید و چند بار پالس کنید تا ترکیب شود. کره باقیمانده و خامه را به پوره اضافه کنید. مخلوط کمی شل به‌نظر می‌رسد، آن را داخل ظرف مورد‌نظرتان بریزید و به یخچال منتقل کنید تا کمی منسجم شود. پس از یک‌ساعت می‌توانید پاته مرغ را سرو کنید.

نکات:

  • اگر بوی جگر شما را اذیت می‌‌کند، مقدار کمی ادویه کاری به این ترکیب اضافه کنید.
  • شما می‌توانید پاته را یک هفته در یخچال و یک ماه در فریزر نگه‌داری کنید.
  • در صورت تمایل مقداری پیازچه، جعفری و پودر پاپریکا به این دستور اضافه کنید.
  • میتوانید در کنار جگر مرغ از دو قاشق غذاخوری هندوانه ابوجهل و یا یک قاشق چای‌خوری غذاخوری ماهی کولی خشک استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.