پنیر موزارلا یک پنیر کم نمک، برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار میرود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را میپسندند بالا برده است.
طرز تهیه موزارلا سوخاری
مرحله اول
آرد را داخل ظرفی ریخته و رشته های موزارلا را داخل آرد بغلتانید و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی آن جدا شود.
مرحله دوم
سپس هر یک از رشته های پنیر موزارلا را به درون تخم مرغ زده شده فرو ببرید و در آرد سوخاری تردک بزنید.
مرحله سوم
پنیرهای آماده شده را برای مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
در یک ماهیتابه با عمق نسبتا زیاد روغن را داغ کرده و پنیرها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله چهارم
پس از سرخ کردن آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس با سس کچاپ یا چیلی میل کنید.