طرز تهیه لبو بخار پز خانگی خوش رنگ

با طعم شیرین و رنگ زیبای لبو، سلامتی را به سفره‌تان بیاورید! لبو بخارپز نه تنها یک دسر خوشمزه و سنتی است، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای بدن مفیدند. با این روش تهیه، تمام خواص ارزشمند لبو حفظ می‌شود و شما می‌توانید از یک میان‌وعده سالم و مقوی لذت ببرید. در این مطلب، شما را با ساده‌ترین و سالم‌ترین روش تهیه لبو یعنی طرز تهیه لبو بخار پز آشنا می‌کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه لبو بخار پز خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه لبو بخار پز این است که ابتدا چغندرها را به خوبی بشویید تا هرگونه آلودگی یا خاک از بین برود. نیازی به پوست کندن نیست؛ فقط شستشو کافی است.

مرحله دوم

اکنون قابلمه‌ای با سبد بخارپز انتخاب کنید یا یک قابلمه معمولی بردارید و سبد آبکش مناسب را به گونه‌ای که زیرش به یک وسیله دیگر مثلا یک قابلمه کوچک‌تر روی آن قرار بگیرد را داخل قابلمه بگذارید بعد به اندازه کافی آب در قابلمه بریزید تا زیر سبد بخارپز قرار گیرد، ولی آب به خود چغندرها نرسد.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه لبو بخار پز، چغندرها را در سبد بخارپزی قرار دهید. در قابلمه را ببندید و حرارت را روی درجه متوسط تنظیم کنید. بسته به اندازه چغندرها، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا لبوها بخارپز شوند و نرم شوند. پس از گذشت زمان، با چاقویی نازک چغندرها را امتحان کنید. اگر به راحتی درون لبو فرو رفت، یعنی آماده است. در نهایت چغندرها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آنها را بگیرید. می‌توانید لبوها را به صورت گرم یا سرد یا به همراه نمک یا چاشنی دلخواه سرو کنید.

 

نکات:

  • لبو را می‌توانید به عنوان پیش غذا، همراه با غذا یا به عنوان دسر استفاده کنید.
  • بهترین ظروف برای تهیه لبو، ظروف استیل یا لعابی هستند. این ظروف با مواد غذایی واکنش شیمیایی نمی‌دهند و باعث تغییر رنگ لبو نمی‌شوند. از استفاده از ظروف آلومینیومی یا مسی خودداری کنید.
  • اگر دوست دارید لبوی شما خوش‌رنگ باشد حتما پوست لبو را پس از پختن جدا کنید. پوست لبو حاوی آنزیم‌هایی است که ممکن است باعث تغییر رنگ لبو شوند.
  • پس از پخت، لبوها را به سرعت در آب سرد قرار دهید. با این کار فرآیند پخت متوقف و رنگ لبو حفظ می‌شود. البته اگر می‌خواهید لبوی شما رنگ قرمز تندتری داشته باشد، می‌توانید کمی آب چغندر به آن اضافه کنید.
  • یکی دیگر از روش‌های تهیه لبو پیچاندن آن در فویل و قرار دادن در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه است.

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *