سوپ کدو حلوایی با مرغ، یک غذای گرم و دلچسب است که هم برای روزهای سرد و سرماخوردگی مناسب است، هم میتواند یک غذای مکمل مغذی برای نوزادان باشد و هم یک پیشغذای شیک برای مهمانیها محسوب شود. این سوپ خوشمزه با ترکیب کدو حلوایی شیرین، مرغ نرم و سبزیجات معطر، علاوه بر طعم بینظیر، خواص درمانی بسیاری دارد.
مواد لازم
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- فلفل دلمه قرمز، خرد شده: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- آب مرغ یا آب: ۲ لیوان
- رب: ۱ قاشق غذاخوری
- مرغ: ۳۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده (برای تزیین): به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با مرغ خانگی
مرحله اول
قبل از شروع تهیه سوپ کدو حلوایی با مرغ ابتدا باید مرغ و کدو حلوایی را آماده کرده و بپزید. برای این کار سینه یا ران مرغ را که آماده کردهاید، داخل یک قابلمه مناسب به همراه پیاز، زردچوبه و ادویه مدنظرتان با آب بپزید. بعد که مرغ پخت آن را از قابلمه خارج کرده و ریشریش کنید. هم زمان کدو حلوایی را هم خرد کرده و همراه با آب در یک قابلمه دیگر بپزید. بعد که پخت آن را یا با میکسر یا گوشتکوب برقی پوره کنید.
مرحله دوم
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با مرغ ابتدا یک قابلمه مناسب پخت انتخاب کنید بعد روغن را داخلش بریزید. کمی که گرم شد، پیاز، فلفل دلمهای و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، تفت دهید.
مرحله سوم
اکنون که مواد بالا کمی تفت خوردهاند باید باقی مواد سوپ را اضافه کنید. پس به ترتیب آب مرغ، رب گوجه، پوره کدو حلوایی، آب و پاپریکا را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. مرغ ریش شده را هم به قابلمه اضافه کنید. مخلوط که به جوش آمد، حرارت گاز را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. بعد نمک و فلفل را اضافه کنید. در صورتی که بخواهید، میتوانید در انتهای پخت مقداری شیر (شیر لبنی یا حتی شیر گیاهی) هم به سوپ اضافه کنید. سوپ کدو حلوایی با مرغ را میتوانید با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید و همراه با لیمو ترش، نان تست بخورید. نوش جان!
نکات:
- اگر به دنبال طعم غنیتر و خانگیتری هستید، استفاده از مرغ گزینه مناسبی است. اما اگر زمان کمتری دارید، آب مرغ هم انتخاب خوبی است.
- افزودن سبزیجات نه تنها به سوپ رنگ و لعاب زیبایی میبخشد، بلکه باعث میشود مواد مغذی بیشتری دریافت کنید.
- با افزودن زنجبیل به سوپ، طعم گرم و تندی به آن ببخشید. زنجبیل علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی بسیاری هم دارد.