سوپ جو پرک و مرغ یک رسپی ساده برای سوپ هست که می تونید هر وقت دلتون یک سوپ مقوی و خوشمزه خواست درستش کنید از اونجایی که جو پرک بسیار مقوی و دارای فیبر فراوان هست بهتره این طرز تهیه رو امتحان کنید و در هر ایامی درستش کنید.
در طرز تهیه سوپ جو پرک و مرغ از سیب زمینی و هویج استفاده میشه که بعد از پخت کمی پیاز و سیر را هم تفت میدهیم و به سوپ اضافه میکنیم و در آخر جو پرک را اضافه میکنیم خیلی مهمه که جوی پرک را در آخرین مرحله پخت اضافه کنیم چون جوی پرک زود میپزد و اگه در مراحل اولیه پخت اضافه کنیم جو در سوپ له میشه و سوپ حالت خمیری میگیره.
مواد لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه سوپ جو پرک و مرغ
مرحله اول
300 گرم سینه مرغ رو بشویید و چربی و پوست اون رو جدا کنید. یک قابلمه بردارید و 2 لیتر آب در آن بریزید و مرغ رو به قابلمه اضافه کنید. قابلمه رو بر روی حرارت بذارید و درب اون رو بذارید تا آب بجوش بیاید. کف های روی سطح آب رو با یک قاشق دور بریزید. حدودا 30 دقیقه طول می کشد تا سینه مرغ بپزد. بعد از پخت سینه مرغ رو از قابلمه خارج کنید.