طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی

جو پرک ماده‌ای سرشار از فیبر، دارای پروتئین و بسیار مغذی است و همین امر، سوپ جو پرک را به گزینه بسیار مناسبی برای پیش غذا تبدیل می‌کند. این سوپ سبک و مقوی را همچنین می‌توان به عنوان شام میل کرد. بسیار خوشمزه و دلچسب است و آماده کردنش نیازی به صرف زمان چندانی ندارد. به‌علاوه، طرز تهیه سوپ جو پر، ساده بوده و وعده‌ای سالم برای گیاهخواران محسوب می‌شود.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی

مرحله اول

قابلمه را روی شعله متوسط گذاشته و کره یا روغن گیاهی را درون آن بریزید. سپس پودر سبزیجات، زنجبیل تازه، سیر و پیاز رنده‌شده را اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله دوم

هویج (خرد شده) را داخل قابلمه بریزید.

مرحله سوم

بعد از 2 تا سه دقیقه که هویج‌ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر، مواد را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم

جو پرک تردک را اضافه کنید و دو دقیقه مواد را هم بزنید. سپس سه لیوان آب داخل قابلمه بریزید.

مرحله پنجم

نمک و فلفل سیاه را برای طعم‌دار کردن سوپ، به میزان دلخواه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به‌جوش بیاید.

مرحله ششم

وقتی سوپ به خوبی جا افتاد، آن را درون ظرف ریخته و کمی آب‌لیمو به آن اضافه کنید. سپس با جعفری تازه (خرد شده) تزیین کنید.

چند نکته

  • می‌توانید به جای آب، از شیر پاستوریزه کاله استفاده کنید.
  • بهتر است موادی چون فلفل دلمه و هویج را به صورت نگینی خرد کنید تا ظاهر سوپ، مجلسی‌ و چشم‌نواز شود.
  • در صورت تمایل، می‌توانید از کمی آب مرغ یا یک‌چهارم سینه مرغ هم در سوپ جو استفاده کنید. در این صورت، لازم است مرغ را از قبل آب‌پز کرده و در اندازه‌های ریز، ریش ریش کنید.
این مطلب درپیش غذا ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.