طرز تهیه سمبوسه با سوسیس خانگی

سمبوسه، یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهای ایرانی است که با تنوع بسیار زیادی در مواد میانی تهیه می‌شود. اما آیا تا به حال به ترکیب جذاب سوسیس و سمبوسه فکر کرده‌اید؟ این ترکیب نوآورانه، طعم جدیدی به این غذای محبوب بخشیده و آن را به یک انتخاب محبوب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها تبدیل کرده است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه سمبوسه با سوسیس

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه سمبوسه با سوسیس این است که مواد لازم برای مایه داخلی سمبوسه را آماده کنیم برای این کار ابتدا موادی را که لازم است به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید سپس پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند بعد سوسیس، فلفل دلمه‌ای و ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند در نهایت هم سیب زمینی پخته را پوره کنید و مواد مخلوط سوسیس را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

مرحله دوم

اکنون که مایه میانی سمبوسه شما آماده شده زمان آن رسیده که سمبوسه خود را سر هم کنید برای این کار یک برگ از خمیر یوفکا یا فیلو یا نان لواش را بردارید و روی آن را کمی روغن بمالید سپس یک قاشق از مایه داخلی را روی خمیر قرار دهید و لبه‌های آن را به سمت داخل تا بزنید تا به شکل مثلث یا مربع درآید. روی سمبوسه‌ها را با رومال تخم مرغی بپوشانید.

مرحله سوم

وقتی که همه سمبوسه‌ها آماده شدند در یک تابه یا قابلمه مناسب روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود بعد سمبوسه‌ها را به آرامی در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در نهایت هم سمبوسه‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکات:

  • برای اینکه سمبوسه‌ها تردتر شوند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آن‌ها را در فریزر قرار دهید.
  • برای تزئین سمبوسه‌ها می‌توانید از کنجد یا سیاه دانه استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از پاشیدن سمبوسه حین سرخ شدن، چند نکته مهم را باید رعایت کنید. ابتدا، لبه‌های خمیر را محکم به هم فشار دهید تا در حین سرخ شدن باز نشود و مواد داخل آن بیرون نریزد. همچنین، روغن را به اندازه کافی داغ کنید؛ چرا که روغن سرد باعث می‌شود سمبوسه‌ها روغن جذب کنند و از هم بپاشند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *