ساندویچ فیله سوخاری یکی از انواع ساندویچ و سوخاری ها می باشد که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید شما برای تهیه این ساندویچ فیله مرغ سوخاری باید ابتدا مرغ را مزه دار و سپس سوخاری کنید و به همراه مختلفات سرو کنید. شما می توانید از نان همبرگر و یا نان باگت معمولی برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید همچنین ساندویچ فیله سوخاری برای مهمانی و تولد نیز گزینه بسیار مناسبی است و می تواند یک شام خوشمزه فست فودی باشد اگر به غذاهای فست فودی و سوخاری علاقمند هستید این پست را دنبال کنید.
در این دستورالعمل طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری را توسط گرانول سوخاری پولکی (پانکو طلایی) تردک و آرد سوخاری تردک با تمام نکات و فوت و فنهایش را در اختیارتان قرار دادیم.
مواد لازم
- فیله مرغ: ۳ عدد
- ماست: ۳ ق غذا خوری
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- آرد سوخاری تردک: ۱/۲ پیمانه
- سس مایونز: ۱ ق غذا خوری
- سس خردل: ۱ ق غذا خوری
- سس تند گلوریا: به مقدار لازم
- سیب زمینی: ۲ عدد
- پنیر خامه ای گودا یا چدار: به مقدار لازم
- پیاز: ۱ عدد
- نان باگت یا ساندویچی: به مقدار لازم
- گوجه و کاهو و خیارشور: به مقدار لازم
- نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، پونه کوهی، آویشن، پودر سیر: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری با قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا فیله مرغ را خوب بشورید و با دستمال خشک کنید سپس داخل یک ظرف قرار دهید و بعد سس خردل و ماست و تمام ادویه ها را به همراه کمی سس گلوریا اضافه کنید و خوب فیله های مرغ را ماساژ دهید و برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید ولی بهتر است برای داشتن یک ساندویچ خوشمزه از شب قبل مرغ را مزه دار کنید.
مرحله دوم
داخل یک بشقاب پودر سوخاری پانکو که می توانید از فروشگاه به همین نام خریداری کنید را به همراه پودر سوخاری و کمی نمک و پاپریکا خوب مخلوط کنید. فیله های مزه دار شده مرغ را داخل پودر سوخاری ها بزنید و کمی با دست فشار دهید سپس سریع داخل روغن داغ انداخته و بگذارید تا خوب سوخاری و طلایی شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود از قبل سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و خلالی خرد کنید و داخل روغن سرخ کرده و روی دستمال قرار دهید.
مرحله سوم
چند نکته
- سس رنچ یا سس کچاب گزینه خوبی برای سرو این ساندویچ است.
- هر چقدر مرغ بیشتر مزه دار شود طعم بهتری خواهد داشت.