چه در خانه باشید، چه در پیک نیک، بلال مکزیکی یا همان ذرت مکزیکی میتواند یک میانوعده خوشمزه و مقوی باشد. با وجود اینکه در ایران، طرز تهیه بلال مکزیکی کمی با تهیه آن در مکزیک متفاوت شده است، اما این خوشمزه همچنان یک غذای خیابانی محبوب در ایران است.
مواد لازم
- ذرت شیرین کنسروی: ۲ قوطی
- قارچ (اختیاری): ۱ پیمانه
- سس مایونز: به مقدار لازم
- پنیر پارمزان رنده شده: ۴ قاشق غذاخوری
- ادویه چیلی و آویشن: ۴ قاشق چایخوری
- لیمو ترش: ۱ عدد
تکمیلی
- زمان تهیه : 120 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه ذرت مکزیکی خیابانی
مرحله اول
یکی از سادهترین روشهای تهیه بلال مکزیکی یا همان ذرت مکزیکی این است که ذرتهای خارج شده از کنسرو را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید تا حدود ۵ دقیقه بخارپز شود بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب اضافی آن را خالی کنید.
مرحله دوم
سپس چند لیوان یا فنجان را تا نیمه از ذرت پر کنید بعد به هر لیوان یک قاشق غذاخوری سس مایونز، یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و یک تا ۲ قاشق چایخوری ادویه چیلی و آویشن و ادویههای مدنظر خود اضافه کنید. در آخر آب لیموترش را روی آن بریزید و نوش جان کنید.
نکات:
- برای اضافه کردن قارچ به بلال مکزیکی هم باید قارچها را به شکل زیبا قارچ و خرد کنید بعد در مقداری کره تفت دهید تا سبک شود و آن را هم با بقیه مواد مخلوط کنید تا بلال مکزیکی شما کاملتر و خوشمزهتر باشد.