طرز تهیه سالاد پروتئینی با بلغور و پنیر کبابی

روش‌های مختلفی برای استفاده از بلغور گندم وجود دارد، اما حضور آن در یک سالاد پروتئینی می‌تواند یک وعده غذای سبک، رژیمی و پرانرژی را برای شما بسازد. بلغور گندم به بهبود هضم، سلامت قلب، تقویت ایمنی بدن، کاهش وزن و بهبود خواب‌تان کمک می‌کند. پس چه بهتر که از آن در کنار پنیر خوش‌مزه قبرسی برای تهیه یک سالاد خوش‌مزه و بی‌دردسر استفاده کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه سالاد پروتئینی با بلغور و پنیر کبابی

مرحله اول

در قدم اول بلغور گندم را بپزید و سپس سراغ پخت پنیر کبابی بروید. در همین زمان یک تابه نچسب را انتخاب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود، سپس تکه‌های پنیر کبابی را داخل تابه ریخته و برای سه تا پنج دقیقه سرخ کنید، زمانی‌که هر دو طرف آن‌ها ترد و طلایی شدند، می‌توانید از روی گاز بردارید.

مرحله دوم

مقداری از پوست لیمو را رنده کنید و به همراه آب‌لیمو، روغن زیتون و پودر پاپریکا را با یکدیگر ترکیب کنید، سپس بلغور گندم را به آن اضافه کنید تا کاملا به چاشنی آغشته شود.

مرحله سوم

در این مرحله شاهی و و نخود را به مواد قبلی اضافه کنید و برش‌های گریل شده هالومی را روی سالاد پروتئینی بچینید.

 

چند نکته

  • می‌توانید برای تکمیل انرژی این سالاد از اسفناج تازه استفاده کنید.
  • فلفل تازه همراه خوبی برای خوش‌طعم کردن این سالاد است.
  • اگر رژیم خاصی ندارید می‌توانید چند برش مرغ گریل شده را به ظرف‌تان اضافه کنید.
  • از معجزه میوه‌های تازه در سالادتان نگذرید.

 

منبع: telegraph

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.