پیتزا استرومبولی، دستور غذای کلاسیک ایتالیایی است این پیتزا مانند آتشفشان بخار را از سطح خود بیرون می دهد و شامل بسیاری مواد لذیذ است.
این پیتزا را می توان به سبک های مختلف تهیه نمود. در ادامه با ما همراه باشید تا یک نمونه ساده و کاربردی پیتزا استرومبولی را برای شما داشته باشیم.
این پیتزا را می توان به سبک های مختلف تهیه نمود. در ادامه با ما همراه باشید تا یک نمونه ساده و کاربردی پیتزا استرومبولی را برای شما داشته باشیم.
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 2 نفر
ویدیو طرز تهیه پیتزا استرومبولی
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه پیتزا استرومبولی
مرحله اول
همه مواد خمیر را مخلوط کنید تا مخلوط شوند ، خمیر را بغلتانید و سالامی ، سس گوجه فرنگی ، برش های موزارلا و جعفری را اضافه کنید ، مطابق ویدیو رول کنید.
مرحله دوم
اجازه دهید به مدت 1 ساعت استراحت کند ، روی خمیر را تخم مرغ بزنید، برش هایی بروی خمیر ایجاد کنید.
مرحله سوم
پنیر را بپاشید و در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25-30 دقیقه بپزید تا روی آن برشته شود.
چند نکته :
- می توانید برای خمیر خود از پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار استفاده کنید.