پانزروتی (Panzerotti) غذایی ایتالیایی بسیار لذیذ مانند یک مدل پیتزای پیچیده شده است.این غذا که از بیرون ترد و برشته است داخلش لذیذ نرم و پنیری است و بسیار اشتها اور میباشد. این غذا به حدی محبوب و مورد توجه قرار گرفته که از یک غذای خیابانی در منوی بساری از رستوران های شیک نیز میتوان ان را دید. طرز تهیه پانزروتی غذای خوشمزه ایتالیایی را در ویدیو مشاهده کنید.
ویدیو تهیه پانزروتی
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه پانزروتی
مرحله اول
برای خمیر همه مواد را با هم مخلوط کرده، آن را به چند گلوله تقسیم کرده و بگذارید استراحت کند و کمی پُف کند.
مرحله دوم
سس گوجه فرنگی را با پنیر پرولا مخلوط کرده و در ظرف دیگری ژامبون را با موزارلا مخلوط کنید.
مرحله سوم
گلوله های خمیر را رول کنید و مواد را بگذارید ، لبه ها را با آب آغشته کرده و ببندید.
مرحله چهارم
روغن را در تابه گرم کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
نکته :
- شما می توانید از پودر آماده خمیر پیراشکی تردک برای خمیر پانزروتی خود استفاده کنید.