مواد لازم
- ران مرغ: 2 عدد
- کورن فلکس: 2 فنجان
- نمک و فلفل: 1 قاشق غذاخوری
- پودر سیر: 1/2 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: 1/2 فنجان
- برگ بو: 1 عدد
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
- تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
- آرد: 1/2 فنجان
- آب مرغ: 3 قاشق غذاخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
ویدیو طرز تهیه ران مرغ سوخاری
منبع ویدیو : یوتیوب
طرز تهیه ران مرغ سوخاری
مرحله اول
کورن فلکس ها را درون کیسه زیپ قرار داده و با وردنه خرد کنید. سپس با استفاده از چاقو ران مرغ را در امتداد استخوان ببرید و آنها را باز کنید.
مرحله دوم
روی مرغ ها را با نمک ، فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. پوست آنها را به سمت پایین روی یک ماهیتابه بزرگ قرار دهید و آنها را بپزید تا قهوه ای شوند.
مرحله سوم
مرغ را برعکس کنید، سرکه سفید و برگ بو اضافه کنید. روی آن را با درپوش بپوشانید و به مدت 8 دقیقه آن را بپزید.
مرحله چهارم
3 قاشق غذاخوری آب مرغ اضافه کنید. مواد پوشش (تخم مرغ و آرد) را در یک کاسه مخلوط کنید. ران ها را به طور یکنواخت بپوشانید.
مرحله پنجم
در انتها مرغ ها را به پودر کورن فلکس آغشته کنید. در روغن با دمای 180 درجه سانتیگراد سرخ کنید ، تا زمانی که قهوه ای و ترد شود.
نکات:
- به جای آب مرغ میتوانید از نصف بسته عصاره مرغ استفاده نمایید.
- میتوانید به جای کورن فلکس از گرانول سوخاری پولکی و یا گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.
- سالاد اندونزی یکی از سالادهایی است که کنار مرغ سوخاری خیلی طرفدار دارد و در رستورانها هم سرو میشود، میتوانید آن را درست کنید و کنار مرغ سوخاری سرو کنید.