طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی

کوکوی سیب زمینی پیتزایی و فوری یک غذای جذاب و آسان است که به راحتی می‌توانید تهیه کنید. نکته جالب این پیتزا این است که نیازی به تهیه خمیر از قبل ندارد و هم خوشمزگی کوکو سیب زمینی و هم پیتزا را برایتان به ارمغان می‌آورد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 45 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه استانبولی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی این است که فر را گرم کنید. برای این کار فر را با دمای ۴۲۵ فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با سوراخ‌های بزرگ رنده کنید سپس سیب زمینی‌ها را داخل حوله آشپزخانه بریزید و تا جایی که می‌توانید سیب زمینی رنده شده را فشار دهید تا آبش کامل خارج شود بعد سیب زمینی‌ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پنیر پیتزا، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. در نهایت مخلوط سیب زمینی را در ورقه پخت آماده شده پهن کنید و به شکل دایره ۳۰ سانتی‌متری در آورید و در فر بگذارید تا به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید تا لبه‌هایش کمی طلایی شود.

مرحله سوم

در آخرین مرحله از طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی نوبت آن است که سیب زمینی را از فر خارج کنید و روی آن را با پنیر موزارلا، برش‌های نازک سوسیس مورد علاقه خود، ریحان خشک، پونه کوهی و گوجه فرنگی بپوشانید و مجدد سینی را داخل فر بگذارید تا ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود. بعد آن را خارج کرده میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • می‌توانید در تاپینگ آن خلاق باشید و تجربه پیتزای خود را سفارشی کنید. گزینه‌ها بی‌پایان هستند، بنابراین با خیال راحت ترکیب مورد علاقه خود را پیدا کنید و از قارچ گرفته تا انواع سبزیجات دیگر را رویش بریزید و لذت ببرید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *