طرز تهیه کتلت میگو سوخاری

تنها نگرانی تهیه کتلت میگو برای آن‌هایی که با غذاهای دریایی میانه خوبی دارند، ترس از بوی بد آن است که در این دستورالعمل با دو تا ترفند خوب این نگرانی را برایتان کاملا برطرف کردیم. بنابراین با ما همراه باشید تا یک کتلت میگوی خوشمزه را کنار هم آماده کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه کتلت میگو سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن کتلت میگو داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس سیب زمینی‌ها را کاملا بپزید و با رنده درشت رنده کنید.

برای از بین بردن بوی زهم میگو همین الان باید دست به کار شوید. بعد از پاک کردن و شستن آن‌ها، داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. میگو‌ها را داخل آب جوش و نمک بریزید و صبر کنید حدود پنج دقیقه بجوشد و بعد آن‌ها را آبکش کنید.

مرحله دوم

حالا نصف میگوهایی که نیم‌پز شدند را داخل غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا ریز ریز شوند. بعد آن‌ها را خارج کرده و نصف دیگر را داخل غذاسار بریزید. اینطوری میگوها یکدست‌تر ریز می‌شوند.

در این مرحله پیاز را را با سایز ریز رنده کنید و آبش را حسابی به کمک دست بگیرید تا کتلت وا نرود.

حالا داخل یک کاسه بزرک همه مواد که شامل سیب زمینی پخته رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل و زرچوبه، میگو و پیاز است را با هم مخلوط کنید. برای این که مایه کتلت شل نشود، تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید.

مرحله سوم

یک راز دیگر برای خوش‌عطر کردن کتلت میگو، این است که در این مرحله مقداری دارچین به مواد اضافه کنید. اگر مایه باز هم شل بود، مقداری آرد گندم به آن اضافه کنید. خوب مواد را ورز دهید تا منسجم شده و وا نرود.

داخل یک قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود. به اندازه یک گلوله از مایه بردارید و به شکل کتلت درست کنید. دو طرف کتلت هم داخل پودر سوخاری بزنید و داخل روغن سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.

 کتلت خوشمزه و خوش‌عطر میگو آماده است. نوش جان!

 

نکات:

  • کتلت‌ها را داخل دستمال کاغذی بپیچید تا روغن اضافی‌شان برود.
  • می توانید به جای آرد سوخاری از پودر میگو سوخاری تردک استفاده کنید.
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *