طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

کباب کوبیده مرغ، یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به دلیل طعم و عطر بی‌نظیرش، طرفداران زیادی دارد. اما پخت کباب کوبیده مرغ روی منقل، نیاز به مهارت و زمان دارد. در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر را بررسی می‌کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر این است که فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا وقتی مواد آماده شد سریع آن را در فر قرار دهید.

مرحله دوم

اکنون که فر در حال گرم شدن است پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید بعد گوشت چرخ‌کرده مرغ، پیاز آب‌گرفته، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سوخاری (اختیاری) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در نهایت مایه کباب را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل لوله درآورید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کباب‌ها را روی آن قرار دهید. و در مرحله آخر سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کباب‌ها پخته شوند.

 

نکات:

  • قبل از اضافه کردن پیاز رنده شده به مواد کوبیده مرغ رستورانی، آب پیاز را خارج کنید. آب پیاز مواد کباب را شل می کند.
  • پودر تخم گشنیز یکی از ادویه‌های عالی برای طعم دادن به کباب است البته ترکیب طعم تخم گشنیز با مرغ عالی است.
  •  سیر و پاپریکا هم گزینه‌های خوبی برای خوشمزه شدن کباب کوبیده هستند.
  • اگر فقط از سینه مرغ استفاده کنید کباب شما خشک می‌شود. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ سرخ شده می‌توانید از چربی گوسفند یا گوشت استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *