طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه

کباب تابه‌ای غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به سادگی و در زمان کوتاه آن را تهیه کنید. این غذا معمولا با نان، برنج یا سیب‌زمینی سرو می‌شود.  در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه را بررسی می‌کنیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای با سس گوجه باید ابتدا پیاز را رنده کنید و خوب آبش را بگیرید بعد گوشت چرخ‌کرده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شده و گوشت چسبناک شود. (حدود ۵ دقیقه ورز دهید و اگر وقت داشتید مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.)

مرحله دوم

پخت کباب تابه ای با سس گوجه را با انتخاب تابه مناسب ادامه دهید و بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن کافی به آن اضافه کنید. بعد به مقدار مناسب از مخلوط گوشت را بردارید و با کف دست صاف کنید و داخل روغن بریزید. می‌توانید این کار را مانند کتلت انجام دهید.

وقتی که آب گوشت کباب کشیده و قسمت زیرینش خوب سرخ شد و خودش را گرفت، کباب را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

مرحله سوم

اکنون گوجه‌ها را از وسط نصف کنید و بعد از این که کباب تابه‌ای خوب سرخ شد، ابتدا کباب را از ماهیتابه خارج کنید بعد گوجه‌ها را تفت دهید تا نرم و خوشمزه شوند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، در نهایت هم مقدار کمی نمک و فلفل را به همراه آب گوشت یا استاک گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی سس کمی جوش خورد و غلظت لازم را پیدا کرد کباب‌های آماده شده را مجدد به تابه برگردانید و اجازه دهید کباب داخل سس گوجه چند قل بزند. در این مرحله کباب تابه‌ای شما آماده است می‌توانید آن را همراه برنج یا نان مصرف کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • هرچه قطر تابه گریل کمتر باشد، کمتر به سرخ شدن نیاز دارد و گوشت سفت نمی شود.
  • برای تهیه کباب تابه‌ای، گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله بهترین انتخاب است. این ترکیب چربی و طعم متعادلی دارد و باعث می‌شود کباب تابه ای شما هم خوشمزه و هم آبدار باشد. نکته مهم در خصوص ترکیب گوشت چرخ‌کرده گوسفند و گوساله این است که گوشت گوسفندی به تنهایی ممکن است خیلی چرب باشد و کباب تابه‌ای شما را سنگین کند.
  • برای اینکه کباب تابه‌ای شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید از مقداری زعفران دم‌کرده یا پودر فلفل پاپریکا در مایه کباب استفاده کنید.
  • برای دورچین کباب تابه‌ای می‌توانید از سیب زمینی سرخ‌شده، فلفل دلمه‌ای گریل یا پیاز خلالی استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *