طرز تهیه چلو گوشت با گوشت تکه ای

بدن ما همان طور که به موادی مانند سبزیجات و میوه ها نیاز دارد، به همان اندازه نیازمند مصرف گوشت قرمز نیز هست. با تهیه چلو گوشت با گوشت گوسفندی، می توانید نیاز بدن خود را به این ماده تامین کنید. هنگامی که به طور منظم در وعده های غذایی خود گوشت قرمز را قرار می دهیم، میزان ابتلایمان به مشکلات مختلف کاهش پیدا می کند. با این دستور پخت می‌توانید سرآشپز معروف خانواده خود باشید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه چلو گوشت با گوشت تکه ای خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه چلو گوشت با گوشت تکه ای این است که پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه مناسب که روی گاز قرار داده‌اید بریزید و بعد گوشت تکه‌‌ای را اضافه کنید و با کمی روغن هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود. بعد ادویه‌ها و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

اکنون ابتدا حبه‌های سیر را اضافه کنید و بعد در قابلمه یک گوشه باز کنید و رب را در آن بریزید و تفت دهید تا خامیش گرفته شود و بعد آن را همراه گوشت خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در نهایت فلفل دلمه‌ای تکه‌ای را هم اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

 آب را اضافه کنید و اجازه دهید چلو گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد تا هم گوشت کامل نرم شود و هم لعاب بیاندازد. در نهایت هم چلو گوشت با گوشت تکه‌ای را می‌توانید همراه یک پلوی ساده میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • حتما از برگ بو و البته چوب دارچین برای بهبود طعم و عطر غذا استفاده کنید.
  • برای تهیه چلو گوشت می‌توانید هم از گوشت گوسفند هم گوساله استفاده کنید.
  • معمولا در چلو گوشت رب استفاده نمی‌شود اما برای بهبود رنگ چلو گوشت خوب است رب هم در این غذا استفاده شود.
  • برای تزیین چلو گوشت می‌توانید از خلال بادام، خلال پسته، کشمش و زرشک استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *