پیراشکی یکی از غذاهای ملی روسیه است، که نامی عمومی هم برای غذاهای پخته یا سرخشدهای است که با مواد متنوعی پر شدهاند نیز گفته میشود. پیراشکیها همیشه راه نجات ما برای تهیه یک غذای فوری، آسان و خوشمزه هستند. این لقمههای کوچک با مزههای متفاوت خود به ما فرصت میدهند تا با سسهایی متنوع و نوشیدنیهای موردعلاقهمان یک جشن کوچک داشته باشیم. پس اگر شما هم وقت کمی دارید و میخواهید در زمانی کوتاه غذایی خوشمزه آماده کنید، یا برای یک پیکنیک سبک غذایی فوری داشه باشید یا حتی میخواهید لقمهای خوشمزه در مدرسه، محل کار و دانشگاه همراهتان باشد.
طرز تهیه پیراشکی با گوشت بره
مرحله اول
در قدم اول، فر را روی دمای 220 درجه قرار دهید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز و دارچین را بههمراه روغن در تابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا کم کم آب مواد گرفته و سرخ شوند.
سپس شعله را کم کنید و برای چاشنی بیشتر، تکههای گردو و نعنا را به گوشت سرخشده اضافه کنید.
مرحله دوم
خمیر پیتزا یا پیراشکی را به چهار دایره مساوی تقسیم کنید، سس پیراشکی را روی نیمی از دایره بریزید و برشهای گوجه فرنگی را روی گوشت قرار دهید، حالا نیم دیگر خمیر را روی آن برگردانید تا لبهها به هم بچسبند.
سپس با استفاده از چنگال لبهها را به هم وصل کنید و مطمئن شوید که در حین پخت باز نمیشوند، در ادامه روی هر پیراشکی سه برش کوچک بزنید تا بهتر پخته شوند.
مرحله سوم
خمیر پیراشکی را داخل فر بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود و کاملا بپزد. بعد از این زمان، پیراشکی خوشمزه شما آماده است تا با سسهای مورد علاقهتان نوش جان کنید.
چند نکته
- شما میتوانید مقداری پنیر پارمسان و موزارلا را در مایه پیراشکی استفاده کنید تا حالتی کشدار و خوشمزه داشته باشد.
- یکی از سسهایی که در کنار این پیراشکی سرو میشود، سس زاتزیکی است.
- سبزیجات پخارپز شده و انواع سالاد و زیتون میتوانند همراهان خوبی برای این لقمه خوشمزه باشند.
- استفاده از نمک و فلفل سیاه یا سایر ادویهها در این دستور به سلیقه شما بستگی دارد.
- همچنین برای خوشمزهتر شدن پیراشکی میتوانید مقداری کره آبشده را پیش از قرار دادن خمیر در فر رومال کنید.
- خمیر پیراشکی را میتوانید با پودر آماده خمیر پیراشکی تردک آماده کنید.
منبع: bbcgoodfood