طرز تهیه پیتزا مرغ آلفردو

پیتزا مرغ آلفردو

پیتزا مرغ آلفردو یکی از پیتزا های فوق العاده خوش مزه و لذیذ است که می توانید آن را خیلی راحت و سریع آماده کنید و از خوردن این پیتزای فوق العاده لذیذ در کنار عزیزان تان لذت ببرید. به دلیل وجود فیله مرغ در این پیتزا، بافت پیتزا کاملا لطیف می باشد و خیلی راحت در دهان آب می شود. پیتزا آلفردو به دلیل وجود سس آلفردو طعم متفاوت و بی نظیری دارد. برای تهیه این غذا ما از پودر آماده پیتزا تردک استفاده کردیم و با آن یک پیتزا پنیری خوشمزه آماده کردیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پیتزا مرغ آلفردو خانگی

مرحله اول

پودر آماده خمیر پیتزا تردک رو با آب و روغن مخلوط کرده و ورز میدهیم به صورتی که خمیر اصلا به دست نچسبد (اگر چسبناک شد کمی آرد سفید اضافه کرده و ورز میدهیم) میگذاریم ۱ ساعت در جای گرم استراحت کند.

مرحله دوم

فیله ها را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن فیله ها پیاز را بشورید و روی تخته برش آن را به صورت ورقه ای برش دهید. فیله ها را به همراه پیاز های ورقه ای داخل پلاستیک زیپ دار بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب نایلون را تکان دهید تا فیله ها مزه دار شوند.حالا به مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید. سپس بعد ۱ ساعت فیله ها را از یخچال خارج کنید و آن ها را ساطوری و یا به صورت نگینی برش دهید. می توانید مرغ ها را گریل کنید یا سرخ کنید.

مرحله سوم

در ادامه سیر را بشورید و پوست بگیرید سپس پوره کنید. در یک قابلمه کره را ریخته تا ذوب شود. سپس خامه صبحانه را به همراه شیر به کره اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند. بعد از آن سیر پوره شده و پنیر پارمزان را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه مواد باهم ترکیب شدند، شعله را خاموش کنید و مواد را کنار قرار دهید.

مرحله چهارم

سینی فر را چرب کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. فلفل دلمه ها را بشورید و نگینی خرد کنید. سپس قارچ ها را بشورید و پوست روی آن را بکنید و روی تخته برش آن ها را ورقه ای خرد کنید. خمیر پیتزا را بردارید و داخل سینی فر که از قبل چرب کردید قرار دهید و روی آن سس آلفردو از قبل آماده شده را بریزید و خمیر را با سس کاور کنید. پنیر موزرلا را رنده کنید و پنیر رنده شده را روی سس به صورت یکنواخت بریزید. سپس فیله های گریل شده را روی پنیر پیتزا قرار دهید. در ادامه قارچ های ورقه شده را به همین ترتیب اضافه کنید و روی قارچ ها دوباره پنیر رنده شده و فلفل دلمه و زیتون اسلایس شده و مقداری آویشن بریزید تا عطر خوبی به پیتزا آلفردو بدهد.

مرحله پنجم

سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه اجازه دهید پیتزا چیکن آلفردو پخته شود و خمیر موزارلا ذوب شود. بعد از آن پیتزا را در طبقه بالای فر قرار دهید و گریل را روشن کنید تا سطح پیتزا طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید و داخل ظرف مناسب به همراه سس مورد علاقه سرو کنید. پیتزا آماده است. نوش جان.

 

نکات:

  • خمیر پیتزا خود را می‌توانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار تردک آماده کنید.
  • می توانید از پنیر پیتزا رنده شده بجای موزارلا استفاده کنید.
  • می توانید از کمی گوجه یا ذرت نیز در این پیتزا استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید در انتها مقداری جعفری خرد شده روی پیتزا بریزید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *