طرز تهیه پاستا با میگو و قارچ و پنیر ایتالیایی

 این پاستا مقوی را برای کودکان خود که حتما پاستا را دوست دارند تهیه کنید. پاستا با میگو ترکیب جذابی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد و شما به دلخواه می توانید از هر فرم پاستایی که دوست دارید این غذا را تهیه کنید. میگو خواصی زیاد از جمله کم کالری، سرشار از پروتئین، درمان کم خونی، کنترل فشار خون و … هزاران خواص خوب دیگر را دارد همچنین بهتر است در تهیه این پاستا از سایر میگو پلویی استفاده شود البته این کاملا سلیقه ای می باشد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه پاستا با میگو و قارچ و پنیر ایتالیایی خوشمزه و آسان

مرحله اول

ابتدا میگوها پاک کرده را خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس با دستمال خوب خشک کنید و داخل یک کاسه ریخته و با پیاز خرد شده و سیر خرده شده و کمی نمک و سرکه و فلفل سیاه خوب ماساژ دهید تا میگوها مزه دار شود بهتر است برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم

گوجه فرنگی ها با پوست و یا بدون پوست از روش بلانچ کردن پوست و پوره کنید یا رنده ریز بزنید سپس مقداری روغن زیتون داخل تابه ریخته و میگو ها را کمی تفت دهید و بعد مقداری زردچوبه بزنید سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا آب گوجه کشیده شود دقت کنید نباید زیاد میگو را تفت دهید وگرنه لاستیکی می شود.

مرحله سوم

در ادامه قارچ را نیز اسلایس کنید و داخل یک تابه دیگر با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس به تابه میگو اضافه کنید و کمی تفت دادن از روی حرارت برداشته تا مراحل بعدی کار را انجام دهید.

مرحله چهارم

مقداری آب و نمک و کمی روغن را داخل قابلمه ریخته تا به جوش بیاد سپس پاستا مورد نظر را داخل آب در حال جوش بریزید و بگذارید نرم شود حتما تست کنید تا پاستا نرم شده باشند سپس با آب سرد آبکشی کنید و داخل بشقاب مخصوص ریخته و مواد میگو را روی پاستا بریزید و در انتها کمی پنیر پارمزان و برگ ریحان روی پاستا قرار دهید و سرو کنید. نوش جان

 

چند نکته

  • می توانید پاستا را به همراه مواد به شکل ایرانی دم بگذارید.
  • سرکه سفید را در حد ۱ الی ۲ ق غذا خوری بریزید البته می توانید از آب لیموترش تازه نیز استفاده کنید.
  • از سایز میگو پلویی یا ریز استفاده کنید.
3.6/5 - (16 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *