آیا تا به حال فکر کردهاید که چگونه میتوانید پاستای آلفردوی مرغ رستورانی را در خانه تهیه کنید؟ پاسخ این سوال را اینجا خواهید یافت. با دنبال کردن طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ، در ادامه میتوانید به راحتی یک پاستا خوشمزه را خودتان در منزل درست کنید و لحظاتی شاد را برای خود و خانواده رقم بزنید.
مواد لازم
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۲ عدد
- ادویه مناسب پاستا: ۲ قاش چایخوری
- روغن: ۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده: ۴ حبه
- خامه غلیظ: ۱ پیمانه
- پاستا (فتوچینی یا پنه): به مقدار لازم
- پنیر پارمزان رنده شده: ۳/۴ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- جعفری خرد شده برای تزئین (اختیاری): به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی با مرغ
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ این است که سینههای مرغ را با ادویه مناسب و نمکمزه دار کنید بعد در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن را گرم کنید و سینههای مرغ را از هر طرف ۷ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود، سرخ کنید و در نهایت مرغ را به ظرفی جدا منتقل کنید.
مرحله دوم
اکنون در این مرحله حرارت را به میزان متوسط رو به پایین کاهش دهید. کره و سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود سپس خامه را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا با کره و سیر مخلوط شود در نهایت حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید و اجازه دهید خامه به جوش آید.
مرحله سوم
در فاصلهای که سس پاستا را آماده میکنید بهتر است پاستا را هم آماده کنید. برای این کار در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید. پاستا را به آب جوش اضافه کرده و طبق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید. قبل از آبکش کردن، نیم پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.
مرحله چهارم
در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو زمان آن رسیده که پنیر پارمزان را به سس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. پاستای آبکش شده را به همراه کمی از آب پاستا به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بعد مرغ پخته شده را به صورت خلال یا مکعب خرد کرده و روی پاستا بریزید. پاستای آماده را با جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو کنید. نوش جان!
نکات:
- در طرز تهیه پاستا آلفردو بهتر است از پاستاهایی با سطح زبر مانند پنه یا فتوچینی استفاده کنید چون این پاستاها سس را بهتر به خود جذب میکنند.
- برای بهبود طعم سس آلفردو حتما سیر تازه یا پودر سیر به سس اضافه کنید.
- اگر سس آلفردو شما خیلی غلیظ شد، میتوانید برای رقیق کردن آن میتوانید هم مقداری آب پاستا را استفاده کنید هم شیر گرم را اضافه کنید.
- میتوانید به پاستای خود سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای، قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم اضافه کنید تا طعمی متفاوت از پاستا را تجربه کنید.
- استفاده از ادویهجات مانند آویشن، رزماری و فلفل سیاه هم به بهبود طعم بهتر پاستا کمک میکند.
simply-delicious-food budgetbytes