همبرگر با سویا یک غذای رژیمی و اگر به آن گوشت اضافه نکنید گیاهی است. همبرگر را میتوانید جای سرخ کردن گریل کنید تا سالمتر باشد. در ادامه طرز تهیه همبرگر با سویا را بخوانید، برای داشتن طعم بهتر بعد از آماده شدن همبرگرتان یک عدد پنیر گودای ورقهای قرار دهید و در تابه را برای چند ثانیه بگذارید تا پنیر حرارت ببیند و آب شود.
مواد لازم
-
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
-
جعفری خرد شده: دو قاشق غذا خوری
-
سیر: سه حبه
-
تخم مرغ: یک عدد
-
سس کچاپ: دو قاشق غذاخوری
-
آویشن یا اوریگانو: یک قاشق چایی خوری
-
پیاز کوچک: یک عدد
-
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
-
پودر پاپریکا و پودر سیر: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه همبرگر به همراه سویا
مرحله اول
برای تهیه این غذا ابتدا باید پروتئین سویا تردک را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و کمی فلفل و آبلیمو به آن بزنید و دوباره آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب قرار دهید. بعد از گذشت این مدت آب اضافی را خالی کنید و سویاها را با دست فشار دهید تا آبی داخل آنها باقی نماند.
مرحله دوم
سویاها را 2 مرتبه چرخ کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به همراه آن داخل غذاساز بریزید و آنها را کمی با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
سیر و پیازتان را رنده کرده، آب اضافی آنها را خارج کنید و آنها را نیز به سویا و گوشت چرخ شده در غذاساز اضافه و با هم مخلوط کنید. بعد از آن بقیه مواد یعنی تخم مرغ، جعفری خرد شده، سس کچاپ، آرد سوخاری تردک و ادویههایتان را نیز به آنها اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
مرحله چهارم
موادتان را به چهار قسمت مساوی قسمت کنید و هر قسمت را با دستتان به صورت دایرهای در آورید. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی بگذارید و درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و انسجام پیدا کند.
سپس آنها را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید و درون نان همبرگرتان قرار دهید و ساندویچتان را با مواد مورد علاقهتان پر کنید.
چند نکته
- گوشت چرخ شده را ۸۵٪ بدون چربی باشد.
- گوشت همبرگری را که که شکل دادهاید کف دستتان بگیرید و مرکز آن را کمی گود کنید. با ایجاد یک گودی در گوشت از آب رفتن اندازه گوشت و بالا آمدن وسط آن هنگام پخت جلوگیری میکنید.
- برگرها را هم می توانید داخل فر و یا روی منقل هم درست کنید.