طرز تهیه مرغ شکم پر با فویل در آتش

اگر اهل چادر زدن در پارک و جنگل هستید یکی از غذاهای جذاب برای تهیه روی آتش، مرغ شکم پر با فویل است. بله! درست خواندید. لازم نیست همیشه مرغ شکم پر را در منزل و در فر تهیه کنید، می‌توانید گاهی بیرون از خانه روی منقل این غذای خوشمزه را با طعم دودی درست کنید و لذت ببرید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه مرغ شکم پر در کمپ

مرحله اول

اولین مرحله از طر تهیه شکم پر با فویل در آتش این است که مرغ را آماده کنید. برای این کار به مرغ کاملی که کاملا شسته‌اید مقداری روغن بمالید و بعد به ترتیب رو و داخل مرغ را به نمک، فلفل، ادویه دلخواه و سیر و پیاز و حتی زعفران کاملا آغشته کنید. در نهایت داخل شکم مرغ را با سیر و پیاز و کمی هویج، قارچ، سیب زمینی و سبزیجات در دسترس پر کنید. البته می‌توانید به جای این مواد مرغ را پر نکنید.

مرحله دوم

بعد از این که مرغتان مدتی ماند، آن را داخل فویل بپیچید. مرغ را در چهار یا چند لایه فویل اضافی بپیچید. بعد آتش را آماده کنید. وقتی آتش شکل گرفت و زغال آماده شد. مرغ فویل پیچ شده را روی زغال‌ها بگذارید و بعد رویش را هم از زغال بپوشانید و اجازه دهید مرغ در حرارت ذغال بپزد. برای تهیه این مرغ شکم پر باید مرغ حدود یک ساعت داخل زغال بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله سوم

دقت داشته باشید که بعد از هر ۱۵ دقیقه مرغ را برگردانید تا قسمت‌های مختلف مرغ داخل آتش خوب بپزد.

برای اطمینان از این که مرغ کامل پخته است فویل را از روی آتش بیرون بیاورید و چند دقیقه زمان دهید تا فویل خنک شود بعد مرغ را در آورید و با چاقو چک کنید اگر نپخته بود مجدد داخل فویل بگذارید و اگر لازم است فویل اضافه بپیچید و مجدد داخل آتش بگذارید تا بپزد.

 

نکات:

  • با توجه به این که فویل‌ها معمولا ضخامت‌های متفاوتی دارند حتما از مواردی استفاده کنید که ضخیم باشند و تا حد ممکن چند لایه فویل برای پیچیدن مرغ استفاده کنید.
  • خود را برای مواد داخل مرغ شکم پر محدود نکنید و از انواع سبزیجات و صیفی‌جات برای داخل و حتی در کنار مرغ شکم پر در فویل قرار دادن لذت ببرید 🙂
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *