طرز تهیه مرغ زعفرانی با قره قروت

قره قروت به عنوان یک الماس پنهان در آشپزی ایرانی، با طعم ترش و شور و عطر دلنشینش به بسیاری از غذاها از جمله مرغ زعفرانی، طعمی بی‌نظیر می‌بخشد. این ماده غذایی ارزشمند که از شیر تهیه می‌شود، با ایجاد تعادلی بی‌نظیر در طعم غذا، آن را به یک شاهکار آشپزی تبدیل می‌کند.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 10 نفر

طرز تهیه مرغ زعفرانی با قره قروت خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی با قره قروت این است که ابتدا پیاز را خرد کرده در قابلمه مناسب با روغن تفت دهید تا طلایی شود. بعد تکه‌های مرغ را اضافه کنید و از هر طرف به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

مرحله دوم

وقتی مرغ طلایی شد ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید بعد آب جوش را به اندازه‌ای که روی مرغ‌ها را بگیرد، به همراه زعفران دم‌کرده غلیظ به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد تا کاملا نرم شود. یادتان باشد در قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت، قره قروت را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ یک ربع دیگر بپزد و خوب مزه قره قروت به خود بگیرد.

 

نکات:

  • مرغ زعفرانی با قره قروت را همراه با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
  • برای این‌که طعم قره قروت بهتر به خورد مرغ برود، می‌توانید در ۱۵ دقیقه آخر پخت در قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *