طرز تهیه ماهی فیله سوخاری رستورانی

فیله ی ماهی سوخاری از محبوب ترین روش پخت ماهی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. فیله ی ماهی بدون تیغ است به همین دلیل طرفدار است. همچنین برای هر کسی که می‌خواهد ماهی درست کند یک مسئله بسیار اهمیت دارد: ماهی باید خوب طعم دار شود!

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه ماهی فیله سوخاری رستورانی

مرحله اول

ماهی‌ها را تمیز ‌کنید و آن‌ها را به فیله‌های یک اندازه تقسیم کنید. سپس ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.

مرحله دوم

ماهی را در آرد سفید گندم بغلتانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.

مرحله سوم

2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در پودر ماهی سوخاری تردک بزنید.

مرحله چهارم

ماهی را در روغن سرخ کنید. ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.

 

نکات:

  • می‌توانید این غذای فوق‌العاده را همراه با سس مایونز و یا انواع سبزیجات پخته یا حتی سبزی پلو نوش جان کنید.
  • برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسان‌تر، بهتر است ماهی‌ها را به صورت فیله‌شده استفاده کنید.
  • نگهداری ماهی‌ها در یخچال باعث می‌شود بیشتر مزه‌دار شوند. بنابراین می‌توانید حدود دو ساعت زودتر آن‌ها را آماده کرده و داخل یخچال قرار دهید سپس سرخ کنید.
  • می‌توانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی تردک استفاده کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *