با افزودن کمی چاشنی خلاقیت به هنر آشپزی، اینبار به سراغ طرز تهیه مافین سوسیس و پنیر چدار رفتهایم. این خوراکی خوشمزه و تند که (البته اگر بخواهید که تند شود!) میتواند بهعنوان یک میان وعده روی میز پذیرایی شما جا خوش کند، دستوری بسیار راحت دارد. شما میتوانید در یک چشم بههم زدن، مافینهایی خوش طعم داشته باشید و حتی تعدادی از آنها را فریز کنید و به عنوان غذای حاضری میل کنید.
طرز تهیه مافین سوسیس و چدار
مرحله اول
15 دقیقه قبل از شروع تهیه مافین سوسیس فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فضای داخل آن کاملا گرم شود. آرد ذرت، شیر و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید تا خمیر مافین تهیه شود. پنیر چدار، هالوپینو (در صورت تمایل) و تکههای هات داگ را اضافه کنید.
مرحله دوم
این ترکیب را در قالبها بریزید، مراقب باشید که تنها سه چهارم از هر قالب را پر کنید تا در زمان پخت، سَر نروند. قالبها را داخل فر قرار دهید و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا مافینها آماده شوند. برای بررسی میزان پخت آنها، یک خلال دندان را داخل خمیر فرو کنید، اگر چیزی به آن نچسبد، مافین شما آماده است.
مرحله سوم
مافین سوسیس و چدار را از فر خارج کنید و زمان بدهید که کاملا خنک شوند. حالا میتوانید این خوراکی خوشمزه را با سسهای مورد علاقهتان سرو کنید.
نکات:
- فلفل هالوپینو با طعم جذابش میتواند هر غذایی را خوشمزهتر کند و حاوی مواد ضدسرطان است، اما مراقب تندی آن باشید. در صورتی که حساسیت دارید و یا تندخور نیستید، توصیه نمیکنیم این ماده را به دستور پخت اضافه کنید. این دستور پخت برپایه هالوپینو نیست و حذف آن به طعم غذا لطمه نمیزند.
- اگر میخواهید مافین سوسیس را در فریزر نگهداری کنید، آنها را در ظرف مخصوص بسته بندی کنید. برای هربار استفاده، کافیست 30 تا 60 ثانیه آنها را در مایکروویو گرم کنید.
- مافین سوسیس و چدار را میتوانید با انواع سسها میل کنید.