یکی از راحتترین غذاهایی که در منزل میتوانید درست کنید، فیله مرغ استریپس است. کافی است یک سری فوت و فن یاد بگیرید تا فیله مرغ استرپس ترد و پولکی و خوشمزه شود. با ما همراه باشید. در این دستورالعمل طرز تهیه مرغ استریپس توسط پودر چیکن استریپس تردک با تمام نکات و فوت و فنهایش را در اختیارتان قرار دادیم. در این دوران که به علت ویروس کرونا نمیتوانیم به رستوران برویم، حتما این دستورالعمل به دردتان خواهد خورد.
طرز تهیه فیله مرغ استریپس در خانه
مرحله اول
پودر طعم دهنده را با 3 لیوان آب ولرم در کاسه مخلوط کنید.
مرحله دوم
فیله های مرغ را در آن قرار دهید و به مدت 1 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری نمایید.
مرحله سوم
روغن را در ظرفی بزرگ و عمیق ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله چهارم
پودر سوخاری را داخل یک ظرف بزرگ و گود ریخته، یک عدد از فیله های مزه دار شده را در پودر بغلطانید و در آب سرد قرار داده و دوباره در پودر بغلطانید.
مرحله پنجم
یکبار دیگر فیله را در آب سرد قرار داده و باز هم در پودر قرار دهید و این با آن را بین دو دست همراه با پودر به حالت دورانی ورز دهید تا سوزنی شکل شود و بلافاصله در روغن کاملا داغ به مدت 5 الی 10 دقیقه سرخ نمایید.
مرحله ششم
چیکن استریپس ها را به ترتیب پس از سرخ شدن بروی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.
نکات
- مدت زمان نگهداری مرغ در یخچال بر میزان طعم فیله ها تاثیر خواهد داشت.
- هنگام سرو کنار مرغها سبزیجات تازه آبپز مانند بروکلی یا مارچوبه بچینید.
- سالاد اندونزی یکی از سالادهایی است که کنار مرغ استریپس خیلی طرفدار دارد و در رستورانها هم سرو میشود، میتوانید آن را درست کنید و کنار مرغ سوخاری سرو کنید.
- مرغ استریپس را علاوه بر سس کچاپ میتوانید با انواع سس مثل سس رنچ، سس هزار جزیره و سس سبزیجات سرو کنید.