طرز تهیه فیله مرغ استریپس در خانه

یکی از راحت‌ترین غذاهایی که در منزل می‌توانید درست کنید، فیله مرغ استریپس است. کافی است یک سری فوت و فن یاد بگیرید تا فیله مرغ استرپس ترد و پولکی و خوشمزه شود. با ما همراه باشید. در این دستورالعمل طرز تهیه مرغ استریپس توسط پودر چیکن استریپس تردک با تمام نکات و فوت و فن‌هایش را در اختیارتان قرار دادیم. در این دوران که به علت ویروس کرونا نمی‌توانیم به رستوران برویم، حتما این دستورالعمل به دردتان خواهد خورد.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه فیله مرغ استریپس در خانه

مرحله اول

پودر طعم دهنده را با 3 لیوان آب ولرم در کاسه مخلوط کنید.

مرحله دوم

فیله های مرغ را در آن قرار دهید و به مدت 1 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری نمایید.

مرحله سوم

روغن را در ظرفی بزرگ و عمیق ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله چهارم

پودر سوخاری را داخل یک ظرف بزرگ و گود ریخته، یک عدد از فیله های مزه دار شده را در پودر بغلطانید و در آب سرد قرار داده و دوباره در پودر بغلطانید.

مرحله پنجم

یکبار دیگر فیله را در آب سرد قرار داده و باز هم در پودر قرار دهید و این با آن را بین دو دست همراه با پودر به حالت دورانی ورز دهید تا سوزنی شکل شود و بلافاصله در روغن کاملا داغ به مدت 5 الی 10 دقیقه سرخ نمایید.

مرحله ششم

چیکن استریپس ها را به ترتیب پس از سرخ شدن بروی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.

 

نکات

  • مدت زمان نگهداری مرغ در یخچال بر میزان طعم فیله ها تاثیر خواهد داشت.
  • هنگام سرو کنار مرغ‌ها سبزیجات تازه آب‌پز مانند بروکلی یا مارچوبه بچینید.
  • سالاد اندونزی یکی از سالادهایی است که کنار مرغ استریپس خیلی طرفدار دارد و در رستوران‌ها هم سرو می‌شود، می‌توانید آن را درست کنید و کنار مرغ سوخاری سرو کنید.
  • مرغ استریپس را علاوه بر سس کچاپ می‌توانید با انواع سس مثل سس رنچ، سس هزار جزیره و سس سبزیجات سرو کنید.
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *