مرغ سوخاری در اکثر رستوران ها به عنوان یکی از پرفروش ترین آیتم های غذایی شناخته می شود و شما می توانید آن را به عنوان یکی از غذاهای اصلی برای دورهمی ها و مجالس خود نیز تهیه و سرو کنید. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه فیله استریپس توسط پودر پانکو طلایی تردک به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه فیله استریپس با پانکو طلایی رستورانی
مرحله اول
سینه مرغ را به روش فیله به اندازه های یکنواخت برش نمایید و مقداری آرد گندم را با نمک، فلفل و ادویه جات مخلوط کنید و تکه های مرغ را به پودر آغشته کنید.
مرحله دوم
تکه های مرغ آغشته شده را در مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطانید .
مرحله سوم
تکه های مرغ در پودر پانکوی طلایی تردک بغلطانید تا به طور کامل سطحش را فرا بگیرد.
مرحله چهارم
یک قابلمه بردارید و داخل آن به اندازه کافی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ شود. تکه های مرغ را درون روغن داغ با عمق زیاد بریزید تا سرخ و طلاییرنگ شوند. سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
نکات:
- می توانید از پودر پانکو سفید و یا آرد سوخاری تردک برای دستور پخت خود استفاده کنید.