طرز تهیه فیله استریپس با پانکو طلایی

مرغ سوخاری در اکثر رستوران ها به عنوان یکی از پرفروش ترین آیتم های غذایی شناخته می شود و شما می توانید آن را به عنوان یکی از غذاهای اصلی برای دورهمی ها و مجالس خود نیز تهیه و سرو کنید. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه فیله استریپس توسط پودر پانکو طلایی تردک به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه فیله استریپس با پانکو طلایی رستورانی

مرحله اول

سینه مرغ را به روش فیله به اندازه های یکنواخت برش نمایید و مقداری آرد گندم را با نمک، فلفل و ادویه جات مخلوط کنید و تکه های مرغ را به پودر آغشته کنید.

مرحله دوم

تکه های مرغ آغشته شده را در مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطانید .

مرحله سوم

تکه های مرغ در پودر پانکوی طلایی تردک بغلطانید تا به طور کامل سطحش را فرا بگیرد.

مرحله چهارم

یک قابلمه بردارید و داخل آن به اندازه کافی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن با حرارت متوسط خوب داغ شود. تکه های مرغ را درون روغن داغ با عمق زیاد بریزید تا سرخ و طلایی‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

نکات:

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *