طرز تهیه فلافل سوخاری ساده و گیاهی

فلافل خوراکی محبوب که پایه اصلی آن نخود است، با ترکیبات مختلفی تهیه می‌شود و هربار می‌تواند خمیری متفاوت داشته باشد. ما در این دستور به سراغ یک شکل خاص از آن می‌رویم که فلافل سوخاری نام‌دارد. اگر می‌خواهید در کنار خانواده یک غذای گیاهی لذت‌بخش نوش‌جان کنید، این دستور را به‌خاطر داشته باشید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه فلافل سوخاری

مرحله اول

نخودها را پس از شستشو، به مدت یک تا دو شبانه روز بخیسانید تا کاملا نرم شده و نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس می‌توانید نخود را آب‌کشی کرده و به همراه جعفری، زیره، گشنیز، پودر چیلی، پودر سوخاری و مقداری نمک در غذا ساز بریزید و میکس کنید.

ترکیب به‌دست آمده باید کاملا صاف و یکدست باشد. سپس خمیر نخود را به چهار قسمت مساوری تقسیم کنید و با کمک دست‌هایتان آن‌ها را به‌شکل برگر در بیاورید.

مرحله دوم

روغن آفتابگردان را داخل یک تابه نچسب ریخته و کاملا گرم کنید، حالا به‌آرامی برگرهای فلافل داخل روغن بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شوند. برای هر طرف، سه دقیقه زمان لازم است تا به رنگ طلایی در بیایند.

برگر فلافل شما آماده است! می‌توانید آن‌را به همراه سالسای گوجه‌فرنگی، نان پیتا تست شده و سالاد سبز سرو کنید.

چند نکته

  • استفاده از ادویه‌های دیگر یا سبزی‌های خشک، جز آن‌چه که در این دستور بود، به سلیقه شما برمی‌گردد.
  • می‌توانید کنجد یا سایر دانه‌های روغنی را خمیر نخودتان اضافه کنید.
  • سس‌های مختلفی برای سرو این غذا در نظر گرفته می‌شود که هر کدام طعم خود را دارند، از مایونز تا کچاپ و هزار جزیره.
  • می‌توانید مواد فلافل را در فریزر نگهداری کنید.
  • می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان همبرگر درست کنید. اما اگر وگان هستید، باید نان وگان را در خانه آماده کنید.
  • برای پودر سوخاری می‌توانید از پودر آماده کتلت تردک استفاده کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *