طرز تهیه عدس پلو با سویا

عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ‌و سنتی است که همه ما آن را چه به صورت نذری، چه در منزل امتحان کرده‌ایم. اما اگر دنبال این هستید که غذایتان گیاهی باشد می‌توانید آن را همرا با سویا کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه عدس پلو با سویا خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه عدس پلو با سویا این است که سویا را بشویید و بعد در آب بخیسانید تا حداقل یک ساعت تا پنج ساعت خیس بخورد. بعد آبکشش می‌کنیم و خوب فشار می‌دهیم تا آبش کامل کشیده شود.

همزمان عدس را که از قبل چندین ساعت خیسانده‌اید بپزید تا کمی بپزد اما نه آنقدر که له شود و پوستش از بافت خارج شود.

مرحله دوم

پیاز را سرخ کنید بعد ادویه که پیاز کمی سرخ شد ادویه لازم از زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید. بعد سویا را اضافه کنید و خوب تفت دهید در حدی که نسوزد اما کاملا سرخ شود بعد گردو را ریز کنید و اضافه کنید فقط زیاد تفت ندهید.

مرحله سوم

حالا برنج را آبکش کنید و بعد در قابلمه مناسب ته دیگ سیب زمینی یا نان بگذارید و بعد به ترتیب یک لایه از برنج و مواد تفت داده شده و عدسس اضافه کنید و بعد بگذارید عدس پلو دم بکشد. غذای شما بعد از ۴۰ تا ۵۰ دقیقه دم می‌کشد آن را با کشمشی که در روغن تفت داده‌اید و زعفران دم کرده تزیین و میل کنید. نوش جان!

 

نکات:

  • عدس پلو یک غذای اصیل، مغذی و البته خوشمزه است که همه حتی گیاهخواران هم می‌توانند آن را مصرف کنند کافی است یا کلا گوشت را حذف کنند یا سویا را جایگزین گوشت کنند.
  • نکته دیگر این است که حتما سویا را با ادویه‌های طعم‌دار مثل زعفران خوش‌طعم کنید و البته به درستی و به میزانی سرخ کنید که کاملا سرخ شود.
  • معمولا حجم عدس و برنج بعد از پخت افزایش می‌یابد پس به میزان افراد خانواده خود به ازای هر نفر یک پیمانه برنج در نظر بگیرید و میزان عدس را نصف یا حتی یک‌چهارم در نظر بگیرید.
  • عدس پلو را می‌توانید هم با گوشت هم بدون گوشت بپزید. حتی می‌توانید برای تهیه آن از گوشت چرخ کرده، یا گوشت قلقلی استفاده کنید یا حتی مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *