طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک غذای خیابانی خوب جایش را در بین مردم ایران و حتی دنیا پیدا کرده است. احتمالا همه تجربه خوردن سوسیس بندری‌های خیابان و رستوران‌های مختلف را که به شکل ساندویچ تهیه می‌شود داریم اما سوال این است که راز خوشمزگی سوسیس بندری بیرون چیست؟

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر

طرز تهیه سوسیس بندری خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون این است که مواد لازم آن را آماده کنید برای این کار ابتدا پیاز را درشت خرد کنید بعد سوسیس را درست مثل پیاز درشت خرد کنید.

مرحله دوم

حالا و در دومین مرحله از طرز تهیه سوسیس بندری مثل بیرون در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا طلایی شود بعد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

در این مرحله پیازهای سرخ شده را یک گوشه ماهیتابه قرار دهید و باز مقداری روغن بریزید و سوسیس خرد شده را بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شود بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز یا پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید تا هم پیاز هم سوسیس با این مواد مخلوط شود. بعد همه را در یک گوشه ماهیتابه ببرید و در آن قسمت کمی روغن بریزید و رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم

بعد از کمی تفت دادن رب آن را با همه مواد داخل قابلمه مخلوط کنید و باز هم بزنید. در نهایت مقدار کمی آب بریزید تا مواد به مدت ۵ دقیقه با در بسته در ماهیتابه بپزند. بعد از این زمان سوسیس بندری شما آماده است. آن را در ظرف مناسب سروتان بریزید و نوش جان کنید.

 

نکات:

  • استفاده از رب را فراموش نکنید. هر چند حواستان باشد آنقدری زیاد رب نزنید که طعمش غالب شود. برای تنوع حتی خوب است مقداری پوره گوجه هم بریزید تا طعم بهتری به غذایتان بدهید.
  • برای تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی فقط کافی است سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و یا تفت دهید یا بپزید و در مرحله آخر به سوسیس و پیاز اضافه کنید.
  • می‌توانید برای مجلسی شدن سوسیس بندری خود به آن قارچ و فلفل دلمه هم اضافه کنید. حتی عده‌ای به آن پنیر پیتزا هم اضافه می‌کنند.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *