طرز تهیه دمی گوجه ساده

دمی گوجه یا همان کته گوجه غذایی ساده، خوشمزه و اصیل ایرانی است که با مواد اولیه در دسترس و به روشی آسان تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند یک انتخاب عالی برای وعده‌های غذایی مختلف باشد، به خصوص زمانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه دمی گوجه ساده خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه دمی گوجه ساده این است که پیاز را به شکل نگینی ریز کاملا خرد کنید و بعد آن را در مقداری روغن تفت دهید و هم‌زمان که پیاز سرخ می‌شود گوجه‌ها را آماده کنید. برای این کار روی پوست گوجه از چهار طرف گوجه خراش ایجاد کنید و بعد آن‌ها را داخل آب در حال جوش بیاندازید تا بتوانید پوست گوجه را راحت‌تر بگیرید.

در نهایت روی پیاز در حال سرخ شدن مقداری زردچوبه و ادویه مناسب گوجه بریزید و هم بزنید و هم‌زمان گوجه را از آب جوش در بیاورید و بگذارید خنک شود بعد پوست گوجه را به راحتی از آن جدا کنید و گوجه را به شکل نگینی ریزی خرد کنید.

مرحله دوم

اکنون گوجه خرد شده را به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید و هم بزنید کمی که آب گوجه کشیده شد و گوجه در روغن خوب تفت خورد، برنج را اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت هم آب اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش آید و در نهایت کامل بخار شود. در این مرحله در قابلمه را ببندید وقتی که آب کامل تبخیر شد مقداری کره یا روغن به برنج آماده کنید و هم بزنید و در نهایت دم کنی را روی در قابلمه بگذارید و اجازه دهید دمی گوجه شما حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم بکشد.

 

نکات:

  • برای اینکه دمی گوجه عطر و طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از زعفران یا گلاب استفاده کنید.
  • برای سرو دمی گوجه می توانید از ماست، سالاد شیرازی یا ترشی مخلوط استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید دمی گوجه شما مجلسی باشد می‌توانید دمی گوجه را با گوشت چرخ‌کرده، مرغ یا لوبیا پخته شده هم تهیه کنید.
  • برای خوش رنگ‌تر شدن دمی گوجه‌تان می‌توانید مقداری رب گوجه هم اضافه کنید. البته می‌توانید به جای رب گوجه فرنگی از ۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *