طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی

خورشت کرفس تبریزی یک غذای اصیل ایرانی که بدون استفاده از سبزیجات معطر، طعمی متفاوت و لذیذ را به شما هدیه می‌دهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی خوشمزه را بیاموزید. این غذا را هم می‌توانید با گوشت قرمز و هم گوشت مرغ تهیه کنید پس بسته به ذائقه خود از یکی از این دو نوع گوشت استفاده کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 90 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی خانگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه خورشت کرفس تبریزی این است که پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد که رنگ گوشت تغییر کرد باید ادویه‌ها یعنی زردچوبه، ادویه لیمو، ادویه کاری و زعفران دم‌‎کرده را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شوند.

مرحله دوم

اکنون به مخلوط گوشت و ادویه‌ها باید آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. هم زمان که گوشت در حال پخت است بهترین زمان برای آماده کردن کرفس است. برای تهیه کرفس، آن‌ها را شسته و به صورت خلال یا قطعات کوچک خرد کنید بعد آن‌ها در یک ماهیتابه در روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند و رنگشان تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله که گوشت پخته، کرفس‌های تفت داده شده را به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزند. در نهایت نمک را به خورشت اضافه کنید و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید. می‌توانید برای افزودن رنگ و طعم بهتر مقداری زعفران دم‌کرده هم به خورشت اضافه کنید. خورشت کرفس تبریزی را می‌توانید همراه با برنج زعفرانی سرو کنید.

 

نکات:

  • یکی از ویژگی‌های متمایزکننده خورشت کرفس تبریزی با خورشت کرفس معمولی، عدم استفاده از سبزیجات معطر مانند تره، جعفری و گشنیز است. این تفاوت باعث می‌شود طعم خورشت کرفس تبریزی ساده‌تر و بیشتر به طعم خود کرفس نزدیک باشد.
  • استفاده از رب گوجه فرنگی در خورشت کرفس تبریزی اختیاری است. اما اگر تمایل دارید خورشت شما رنگ و طعم غنی‌تری داشته باشد، می‌توانید از مقدار کمی رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • بهترین گوشت برای تهیه خورشت کرفس تبریزی، گوشت گوسفندی است. گوشت گوسفندی به دلیل چربی بیشتری که دارد، باعث می‌شود خورشت طعم لذیذتری داشته باشد.
  • علاوه بر این ادویه‌های دستور بالا می‌توانید از کمی دارچین یا فلفل سیاه هم برای طعم‌دار کردن خورشت استفاده کنید.
  • کرفس را به صورت خلال یا قطعات کوچک خرد کنید. برای اینکه کرفس‌ها رنگ خود را حفظ کنند، آن‌ها را در روغن داغ و به مدت کم تفت دهید.
  • معمولا برای تهیه خورشت کرفس لوبیا استفاده نمی‌شود اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی یا حتی لوبیا چشم بلبلی را هم به این غذا استفاده کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *