طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر

برای درست کردن یک جوجه چینی پفکی بهتره خمیر رو با دلستر درست کنیم چون دلستر باعث پفکی شدن پوسته روی جوجه چینی میشه که خیلی لذت بخش میشه. طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر کار شمارو خیلی ساده میکنه و خیلی راحت می تونید یک خمیر خوب برای پوشش نوارهای مرغ درست کنید که وقتی درون روغن داغ بگذارید سریع شاهد پف کردن پوشش روی مرغ می شوید که زود طلایی و برشه میشه.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه جوجه چینی دلستری

مرحله اول

در یک کاسه 1 لیوان دلستر ساده را با یک بسته پودر سوخاری پفکی تمپورا تردک بریزید و خوب به هم بزنید تا محلول یکدستی شود.

مرحله دوم

سینه های مرغ رو به صورت نواری برش دهید. اگر سینه های مرغ خیلی ضخیم هستند به از وسط آن را نصف کنید تا ضخامت آن کم شود. مرغ ها را در مایع تمپورا گذاشته و به مدت 25 دقیقه بذارید در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله سوم

یک قابلمه با عمق حدود 25 سانتی متر بردارید و روغن سرخ کردنی درون آن بریزید. بر روی حرارت بذارید تا گرم شود. سینه های مرغ رو کمی بالای کاسه نگه دارید تا مایه اضافی آن درون کاسه بریزد سپس درون روغن بگذارید و بعد از حدود 1 دقیقه اون ها رو بچرخونید. حدود 4 تا 6 دقیقه طول می کشد تا سینه های مرغ سرخ شوند و به رنگ طلایی در بیایند.

مرحله چهارم

جوجه چینی های سرخ شده رو بر روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

جوجه چینی پفکی رو با سس مورد علاقه تون سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

 

چند نکته

  • در انتخاب نوع دلستر دقت کنید که طعم اون ساده باشه و اصلا رژیمی نباشه.
  • می تونید جوجه چینی پفکی را با سالاد اندونزی سرو کنید و لذت ببرید.

2 نظر در “طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر

  1. مریم می گوید :

    من از دلستر کلاسیک استفاده کردم طعم جوجه چینی یکم تلخ شد! میشه از دلستر طعم دار مثلا لیمویی استفاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.