طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر

برای درست کردن یک جوجه چینی پفکی بهتره خمیر رو با دلستر درست کنیم چون دلستر باعث پفکی شدن پوسته روی جوجه چینی میشه که خیلی لذت بخش میشه. طرز تهیه جوجه چینی پفکی با دلستر کار شمارو خیلی ساده میکنه و خیلی راحت می تونید یک خمیر خوب برای پوشش نوارهای مرغ درست کنید که وقتی درون روغن داغ بگذارید سریع شاهد پف کردن پوشش روی مرغ می شوید که زود طلایی و برشه میشه.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 2 نفر

طرز تهیه جوجه چینی دلستری

مرحله اول

در یک کاسه 1 عدد تخم مرغ رو هم بزنید، سپس 3/4 پیمانه دلستر ساده رو اضافه کنید و هم بزنید. 3/4 تا 1 پیمانه آرد سفید، 1 قاشق مرباخوری جوش شیرین، 1 قاشق مرباخوری نمک و به مقدار لازم فلفل سیاه بریزید و هم بزنید. روی کاسه رو بپوشونید و به مدت 25 دقیقه بذارید در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله دوم

سینه های مرغ رو به صورت نواری برش دهید. اگر سینه های مرغ خیلی ضخیم هستند به از وسط آن را نصف کنید تا ضخامت آن کم شود. یک قابلمه با عمق حدود 25 سانتی متر بردارید و روغن سرخ کردنی درون آن بریزید. بر روی حرارت بذارید تا گرم شود.

مرحله سوم

با استفاده از یک انبر سینه های مرغ رو درون مایه ای که درست کردید بغلتونید و بعد کمی بالای کاسه نگه دارید تا مایه اضافی آن درون کاسه بریزد. سینه های مرغ رو درون روغن بگذارید و بعد از حدود 1 دقیقه اون ها رو بچرخونید. حدود 4 تا 6 دقیقه طول می کشد تا سینه های مرغ سرخ شوند و به رنگ طلایی در بیایند.

مرحله چهارم

جوجه چینی های سرخ شده رو بر روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

جوجه چینی پفکی رو با سس مورد علاقه تون سرو کنید و نوش جان بفرمایید.

 

چند نکته

  • در انتخاب نوع دلستر دقت کنید که طعم اون ساده باشه و اصلا رژیمی نباشه.
  • می تونید جوجه چینی پفکی را با سالاد اندونزی سرو کنید و لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *