طرز تهیه تاکو میگو مکزیکی

تاکو از محبوب‌ترین غذاهای مکزیکی است و به علت طعم تند و خوشمزه‌ای که دارد، طرفداران زیادی در تمام دنیا دارد. این غذای خوشمزه با نان تورتیلا (ذرت)، میگو، خامه ترش و انواع سبزیجات مانند کلم بروکلی، گشنیز و زیره سبز تهیه می‌شود. بااین‌حال موادی که در این غذای لذید استفاده می‌شود متغیر است و نسبت به سلیقه‌های‌ متنوع می‌تواند مواد آن کم و زیاد شود. تاکو میگو یکی از انواع تاکو‌ها است که بسیار لذید و خوشمزه است. ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه تاکو میگو با سس گشنیز را به شما آموزش دهیم.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 تا 60 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه تاکو میگو مکزیکی

مرحله اول

میگو را پوست کنده و دم آن را بگیرید. سپس میگوها را در یک کاسه بزرگ گذاشته و با با پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر آویشن، زیره سبز، پرک فلفل قرمز و نمک مزه‌دار کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه‌ها جذب میگو شوند.

مرحله دوم

در هر سیخ چوبی چهار عدد میگو بگذارید. کباب پز یا منقل را روشن کنید. قبل از قرار دادن سیخ میگو‌ها روی کباب پز یا منقل، روی میگوها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید. هر طرف از میگوها را به مدت سه دقیقه کباب کنید، سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

مرحله سوم

گشنیز را به شکل ریز خرد کنید. پوست لیموترش را رنده کنید. سپس در یک کاسه متوسط، همه مواد سس شامل خامه ترش، گشنیز خرد شده، پوست رنده شده لیموترش، نمک و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

کلم‌ها و فلفل سبز تند را به شکل ریز خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، کلم‌ها و فلفل سبز تند خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی ترکیب کلم‌ها بریزید و مابقی را برای داخل تاکو نگه دارید.

مرحله پنجم

برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم‌ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را درون نان قرار دهید. سس گشنیز را به آن اضافه کنید. در نهایت روی تاکوها گشنیز خردشده و برش لیمو به مقدار دلخواه بگذارید و نوش جان کنید.

نکات:

  • پرک فلفل قرمز از انواع فلفل‌های قرمز تند و آتشین تهیه می‌شود و سرآشپزهای حرفه‌ای از آن در غذاهای تند و انواع سوپ‌ها استفاده می‌کنند. پرک فلفل قرمز را می‌توانید از فروشگاه‌ها به آسانی تهیه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.