آبگوشت مرغ با رب، غذایی ساده، مغذی و پرطرفدار است که به سادگی و با مواد اولیه در دسترس میتوانید آن را تهیه کنید. این غذا طعمی دلچسب و سنتی دارد و برای روزهای سرد زمستان و یا زمانی که به دنبال یک غذای مقوی و سیرکننده هستید، انتخابی عالی است.
مواد لازم
- لپه: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- مرغ: ۳-۴ تکه
- سیب زمینی: ۲-۳ عدد
- لیمو عمانی: ۱ عدد
- رب: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه آبگوشت مرغ خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه آبگوشت مرغ با رب ساده این است که پیاز را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت هم لپه را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله دوم
اکنون در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تکههای مرغ را داخلش تفت دهید تا رنگشان خوب طلایی شود. بعد مرغ را به قابلمه پیاز و لپه اضافه کنید و در نهایت آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا آبگوشت به مدت یک ساعت تا یکساعتونیم یا تا زمانی که مرغ و لپه پخته شوند، بپزد.
مرحله سوم
در ۳۰ دقیقه آخر پخت، سیب زمینیها را که پوست کندهاید به شکل کامل به همراه لیمو عمانی و نمک و ادویه مدنظرتان به قابلمه اضافه کنید و بعد در یک ماهیتابه رب را در کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. در نهایت هم رب را به قابلمه آبگوشت مرغ اضافه کنید و اجازه دهید آبگوشت شما بپزد و جا بیافتد.
نکات:
- حتما لپه را قبل از پخت در آب بخیسانید تا نفخش گرفته شود. اگر لپه را از قبل خیس نکرده اید، میتوانید آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در آب جوش بپزید تا نفخ آن گرفته شود.
- میتوانید از زعفران، هل و سایر ادویههای دلخواه خود هم در این غذا استفاده کنید. البته اضافه کردن جعفری خشک یا گشنیز یا حتی مرزه خشک هم به این غذا، به بهتر شدن طعمش کمک میکند.
- برای طعم ترشتر میتوانید از آبغوره به جای لیمو عمانی استفاده کنید.