کرم کاراملی کاتلا را میتوان همراه با کیک، بیسکوییت، پنکیک و وافل استفاده کرد. با این سس میتوانید طعم یکتایی به شیرینیهایی خود ببخشید و سفری خوشمزه به دنیای شیرینیپزی آغاز کنید. با گوشهای از نوآوری و طعم منحصر به فرد کرم کاراملی کاتلا، ما آمادهایم تا شما را به دنیایی از لذت و خوشمزگی ببریم.
مواد لازم
- شکر: ۱۴۰ گرم
- گلوکز: ۱۲۵ گرم
- خامه پاستوریزه: ۱۱۰ گرم
- مغزی کاتلا: ۵۵ گرم
- کره پاستوریزه: ۶۵ گرم
- پنیر خامه ای: ۵۶ گرم
- وانیل: ۰٫۵ گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه کرم کاراملی کاتلا خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه کرم کاراملی کاتلا ابتدا شکر و گلوکز را روی حرارت مستقیم کاراملی کرده و خامه را قبل از داغ شدن به آن اضافه کنید. بعد اجازه دهید به مدت یک دقیقه مواد پخته شوند.
مرحله دوم
حالا باید در این مرحله مخلوط بالا را از روی حرارت بردارید و بعد کره پاستوریزه، پنیر ویلی و کاتلا را به آن اضافه کنید و در نهایت به وسیله بلندر مخلوط موجود را یکدست کنید تا کرم کاراملی شما آماده شود. این کرم را پس از سرد شدن میتوانید برای انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.
نکات:
- از این کرم خوشمزه میتوانید به عنوان فیلینگ انواع کوکی و شیرینی یا حتی برای ریختن روی بستنی و حتی چیزکیک استفاده کنید.