طرز تهیه لواشک چند میوه تابستانی

چه چیزی بهتر از این‌که از میوه‌های تابستانی برای تهیه یک خوراکی خوشمزه و سالم مثل لواشک استفاده کنید؟ لواشک چند میوه تابستانی، طعمی دلچسب و منحصر به فرد دارد که می‌توانید با کمی خلاقیت، آن را به هر شکلی که دوست دارید، تهیه کنید. یادتان باشد می‌توانید از ترکیب میوه‌های مختلفی مثل آلو، زردآلو، گوجه سبز، آلبالو، زرشک، تمشک، انار و حتی هندوانه و طالبی استفاده کنید. هر کدام از این میوه‌ها، طعم و رنگ خاص خود را به لواشک می‌دهند و آن را به یک خوراکی بی‌نظیر تبدیل می‌کنند.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه لواشک چند میوه خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه لواشک چند میوه تابستانی ابتدا میوه‌ها یعنی آلو قرمز، قطره طلا، سیب، هلو، شلیل، زردآلو و آلبالو را خوب بشویید بعد هسته سیب، هلو، زردآلو و شلیل که ممکن است باعث تلخی پوره میوه شوند را خارج کنید اما باقی میوه‌ها را لازم نیست در بیاورید.

مرحله دوم

میوه‌ها را داخل قابلمه مناسب بریزید و آب را به آن‌ها اضافه کنید و بگذارید میوه‌ها روی گاز شروع به جوشیدن کنند. فقط دقت داشته باشید که در حین جوشیدن میوه‌ها رویشان کف ایجاد می‌شود که بهتر است کف آن را بگیرید تا لواشک شما شفاف‌تر و خوش‌رنگ‌تر شود. بعد از این که میوه‌ها کاملا له و نرم شدند نوبت آن است که آن‌ها را داخل صافی بریزید و خوب با دست تفاله آن‌ها را خارج کنید.

مرحله سوم

اکنون آب یا همان پوره‌ای که از میوه‌ها باقی مانده است را دوباره به قابلمه برگردانید و یک قاشق چای‌خوری یا حتی شکر اضافه کنید و اجازه دهید آب پوره میوه کامل بخار شود بعد داخل یک سینی نایلون پهن کنید و مایه لواشک را روی آن بریزید و خوب پهن کنید. این سینی را می‌توانید در نور آفتاب بگذارید تا به مدت ۳ الی ۴ روز کاملا خشک شوند.

 

نکات:

  • انتخاب طعم لواشکتان با شماست! اگر به دنبال طعم کلاسیک و ترش هستید، نمک را حذف کنید. اما اگر کمی طعم شور و ملس دوست دارید، می‌توانید یک روز بعد از پهن کردن لواشک، مقداری نمک روی آن بپاشید.
  • زمان پخت لواشک به نوع میوه، حرارت شعله و میزان آبی که میوه‌ها می‌اندازند، بستگی دارد. اجازه دهید مایه لواشک به آرامی بجوشد و غلیظ شود، تا شبیه رب شود.
  • اگر بعد از صاف کردن مایه، احساس کردید که هنوز آب زیادی دارد، آن را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی تبخیر شود.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *