طرز تهیه شور گل کلم فوری

تهیه شور گلم کلم در خانه نه تنها لذت‌بخش است بلکه به شما امکان می‌دهد تا یک همراه خوب، سالم و خوشمزه را با مواد اولیه تازه و باکیفیت برای انواع غذایتان تهیه کنید. در ادامه بررسی می‌کنیم چگونه با استفاده از مواد ساده و در دسترس، یک شور گل کلم ترد و خوشمزه را در خانه تهیه کنید. علاوه بر دستورالعمل اصلی، ما همچنین به شما رازها و ترفندهای حرفه‌ای را آموزش می‌دهیم که به شما کمک می‌کند تا بهترین نتیجه را بگیرید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 8 نفر

طرز تهیه شور گل کلم

مرحله اول

برای تهیه شور گل کلم فوری باید ابتدا کلم را به گل‌های کوچک و یکدست تقسیم کنید و بعد آن را به خوبی بشویید، آبکش کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

اکنون در یک قابلمه بزرگ، آب، نمک، سرکه، ترخون و فلفل را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر بجوشانید.

مرحله سوم

اکنون و در آخرین مرحل از طرز تهیه شور گل کلم فوری، محلول شور را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود سپس گل کلم و سیر را به محلول اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تمام قسمت‌ها به محلول آغشته شوند. در نهایت هم محلول و سبزیجات را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید. سعی کنید شیشه‌ها را تا لبه پر کنید و کمی فضای خالی برای انبساط مواد در نظر بگیرید. این شور بعد از یک روز آماده مصرف است.

 

نکات:

  • قبل از اضافه کردن سبزیجات به محلول شور، آن‌ها را کاملا خشک کنید تا از رشد باکتری جلوگیری شود. ضمنا برای برای جلوگیری از کپک زدن شور، حتما شیشه‌ها را قبل از استفاده به خوبی بشویید و استریل کنید.
  • برای طعم‌دار کردن بیشتر شور گل کلم فوری می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند زیره، زنجبیل یا فلفل قرمز هم استفاده کنید. البته استفاده از فلفل سبزی تازه هم در این شور بسیار کارساز است.
  • بعد از آماده شدن شور، فرقی هم ندارد شور فوری باشد یا نباشد، برای افزایش ماندگاری آن باید حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *