سکنجبین، نوشیدنی خنک و گوارای سنتی ایرانی، با طعمی دلچسب و خواص بینظیر، در فصلهای گرم سال طرفداران بسیاری دارد. سکنجبین با عسل، طعمی دلنشین و طبعی گرم دارد و برای رفع عطش و گرمازدگی بسیار مناسب است. در این مطلب، طرز تهیه سکنجبین با عسل سنتی و خوشمزه برای کاهو را به شما آموزش میدهیم تا از این نوشیدنی گوارا در کنار کاهو لذت ببرید.
مواد لازم
- سرکه انگور: ۱ لیوان
- عسل: ۱ لیوان
- آب: ۳ لیوان
- نعناع تازه: ۱۰۰ گرم
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- یخ: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه سکنجبین خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه سکنجبین با عسل این است که نعناعها را بشویید و به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پس از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نعناع به طور کامل دم بکشد.
مرحله دوم
عسل را به همراه ۲ لیوان آب به نعناع دمشده اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در نهایت سرکه انگور و گلاب را به سکنجبین اضافه و مخلوط کنید و سکنجبین را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سکنجبین خنک را به همراه یخ و کاهو میل کنید.
نکات:
- پس از اضافه کردن عسل، به طور مداوم سکنجبین را هم بزنید تا عسل به طور کامل حل شود.
- مراقب باشید که سکنجبین را بیش از حد نجوشانید چون طعم و عطر آن تغییر میکند.
- برای طعم قویتر نعناع میتوانید از عرق نعناع به جای نعناع تازه در تهیه سکنجبین با عسل استفاده کنید.
- سکنجبین طبعی گرم دارد و برای رفع عطش و گرمازدگی بسیار مناسب است.