بسیاری از مردم در تهیه مرغ سوخاری در آشپزخانه خودشان به مشکل برمیخورند و نتیجه مطلوبی نمیگیرند. با این که این غذا بسیار ساده به نظر میرسد ولی همان طور که گفته شد تا وقتی که خودتان آن را با لوازم محدود آشپزخانهتان تهیه نکنید متوجه سختی پختن آن نمیشوید. از طرفی انتخاب سس برای مرغ سوخاری هم کار بسیار سختی است ولی ما این کار را برایتان آسان کردهایم و پس از تحقیقاتی که انجام دادیم طرز تهیه سس رنچ برای مرغ سوخاری را انتخاب کردیم که ترکیب فوق العادهای میسازند و به نوعی مکمل آن هستند.
سس رنچ (Ranch) هم از آن خوشمزه هایی است که اگر یک بار با انواع مرغ سوخاری خورده شود مزه اش از یاد آدم نمی رود و درست کردن آن هم خیلی ساده است.
مواد لازم
- مایونز: 1 فنجان
- خامه ترش: نصف فنجان
- جعفری خرد شده: 1/4 فنجان
- پیازچه خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری
- شوید خرد شده (تازه): 1 قاشق غذاخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 15 دقیقه
- مناسب برای 6 نفر
طرز تهیه سس رنچ
مرحله اول
یک فنجان مایونز و نصف فنجان خامه ترش را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری پودر پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس جعفری، پیازچه و شوید را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
مرحله دوم
پس از این که مواد به خوبی ترکیب شدند و سس کرمی بدست آمد، مقداری از مزه آن را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سس رنچ شما آماده است.
نکات:
- خوردن این سس در کنار انواع غذاهای سوخاری بسیار لذت بخش است.
- به دلیل داشتن پیاز این سس را میتوانید تا یک هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.
منبع : recipechampions