طرز تهیه سس تارتار خانگی

سس تارتار یکی از خوشمزه ترین سس ها است که پایه آن سس مایونز است و معمولا در کنار انواع غذاهای دریایی مثل میگو پفکی، میگو سوخاری و یا دیگر غذاهای سرخ شده مانند سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و … میل می شود.

نام این سس که نخستین بار در قرن نوزدهم وارد کتاب‌های آشپزی دنیا شد از سس فرانسوی به همین نام (sauce tartare) گرفته شده است.

سس تار تار هم از آن خوشمزه هایی است که اگر یک بار با انواع سوخاری و فینگرفود خورده شود مزه اش از یاد آدم نمی رود و درست کردن آن هم خیلی ساده است.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 15 دقیقه
  • مناسب برای 6 نفر

طرز تهیه سس تارتار خانگی

مرحله اول

برای تهیه سس تارتار باید همه مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی به و جود بیاید.

مرحله دوم

فقط در ریختن مقدار نمک دقت کنید تا  بخاطر وجود خیارشور سس شور نشودبعد سس را داخل شیشه های در دار بریزید و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شود.

 

نکات:

  • خوردن این سس در کنار انواع غذاهای دریایی مخصوصا میگو پفکی بسیار لذت بخش است.
  • این سس به علت داشتن پیاز نمی توان آن را به مدت زیادی در یخچال نگهداری کنید.
  • این سس هیجان‌انگیز را می‌توانید تا یک هفته در ظرف درب بسته در یخچال نگه دارید.

 

5/5 - (1 امتیاز)
این مطلب درچاشنی ارسال شده و برچسب گذاری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *