خامه کیک از اصلیترین پایههای کیک محسوب میشود که طعم و زیبایی آن را دو چندان میکند. نیاز هر قناد و آشپزی است که یکی از راههای تهیه خامه کیک را به روش خانگی بداند. شما جدا از شیر و خامه قنادی، آن را با ماست هم میتوانید امتحان کنید، پس طرز تهیه خامه کیک با ماست را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم
- ماست پرچرب: دو فنجان (همزده باشد)
- پودر قند: یکدوم فنجان
- وانیل: یک قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : 30 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه خامه کیک با ماست خانگی
مرحله اول
در اولین مرحله از طرز تهیه خامه کیک با ماست یک کاسه مناسب انتخاب کنید و روی آن یک توری یا تنظیف تمیز قرار دهید. به آرامی ماست را داخل توری بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود. برای این کار شما میتوانید ظرف را برای یک شبانهروز در یخچال بگذارید تا آب آن کامل گرفته شود. به یاد داشته باشید که اگر آب ماست کامل گرفته نشود خامه شل خواهد بود.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه خامه کیک با ماست باید یک کاسه بزرگ دیگر انتخاب کنید تا در آن ماست، پودر قند و وانیل را بریزید. مواد را برای دو تا سه دقیقه با سرعت تند بزنید. در حین همزدن کنارههای کاسه را با لیسک جدا کرده و مجدد هم بزنید. مواد باید یکدست و کرمیرنگ شوند سپس ظرف خامه را برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله سوم
در آخرین مرحله از طرز تهیه خامه کیک با ماست به راحتی آن را برای تزئین کاپکیک، پنکیک و کیک اسفنجی خامهای میتوانید استفاده کنید. برای تزئین و خامهکشی کیکها حتما از قیف پلاستیکی یا کفگیر کمک بگیرید.
نکات:
- برای آنکه خامه کیکتان برای مدت طولانیتر بماند حتما آن را با سرعت تند هم بزنید تا بتوانید برای چندروز آن را در یخچال بگذارید.
- میتوانید خامه را در یک ظرف دربسته بریزید و برای یک هفته در فریزر بگذارید تا هر زمان که نیاز داشتید از آن استفاده کنید. فقط قبل از استفاده باید آن را به مدت یک شبانهروز در یخچال بگذارید.
- اگر میخواهید که خامه کیکتان طعمدار باشد از ماست یونانی وانیلی میتوانید استفاده کنید. اگر طعم وانیل را دوست ندارید آن را با اسانس پرتقال، لیمو، بادام یا نارگیل جایگزین کنید. از سویی دیگر توتفرنگی خردشده را هم میتوانید به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- برای آنکه خامه کیکتان غلظت مناسبی داشته باشد حتما قبل از مخلوط کردن مواد با یکدیگر، آب ماست را خوب بگیرید، با اینحال ظرف خامه کیک را برای یک شبانهروز در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و آب آن تبخیر شود.