ترشی گوجه سبز با طعمی ترش و دلچسب، درست مثل طرز تهیه ترشی چاقاله زینتب خش سفرههای شما خواهد بود. در ادامه طرز تهیه ترشی گوجه سبز با آب نمک را به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی به شما آموزش میدهیم. همچنین، دستورهای جایگزین و ایدههای خلاقانهای برای تهیه این ترشی ارائه خواهیم کرد.
مواد لازم
- گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
- آب: ۲ لیوان
- نمک: ۲-۳ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۱ فنجان
- سیر: ۲ حبه
- گشنیز یا سبزی معطر: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه ترشی گوجه سبز خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه ترشی گوجه سبز با آب نمک این است که گوجه سبزها را خوب بشویید و بعد در آبکش بگذارید تا آبش برود و بعد هم اجازه دهید کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
همزمان که گوجه سبزها خشک میشوند باید آب و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک کاملا در آب حل شود. بعد در یک شیشه مناسب، گوجه سبزها را به همراه چند حبه سیر و سبزی خشک بگذارید و رویش را با ترکیب آب و نمک بپوشانید و در انتها مقدار کمی سرکه سیب یا سرکه سفید بریزید و در ظرف شیشهای را ببندید. ترشی گوجه سبز با آب نمک خود را در یخچال نگهداری کنید. بعد از یک هفته ترشی شما آماده مصرف است.
نکات:
- برای اینکه ترشی شما کپک نزند، حتما از ظرف تمیز و استریل استفاده کنید.
- اگر ترشی شما خیلی شور شد، میتوانید قبل از مصرف آن را با آب بشویید.
- ترشی گوجه سبز را میتوانید در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
- میتوانید به ترشی گوجه سبز ادویههایی مانند فلفل سیاه، زردچوبه و تخم گشنیز اضافه کنید.
- در کل گوجه سبز از آن دسته میوههای خوشمزه است که میتواند همراه خوبی برای تهیه ترشی مخلوط باشد. به طور کلی میتوانید ترشی گوجه سبز را با میوههای دیگر مانند آلوچه، زردآلو و هلو مخلوط کنید.