ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی یکی از انواع ترشیهای متفاوت است که ترکیبش با گوجه فرنگی آن را خاص میکند. در ادامه به ارائه طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی خرد یا رنده شده را بررسی میکنیم.
مواد لازم
- لوبیا سبز: ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
- هویج: ۱۰۰ گرم
- سرکه: ۱۰۰ گرم
- آب: نصف لیوان
- نمک: یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 4 نفر
طرز تهیه پاستا ساده با مرغ خانگی
مرحله اول
اولین مرحله از طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی این است که ابتدا همه مواد لازم برای تهیه این ترشی را آماده کنید بعد لوبیا سبزها را کمی خرد کنید و داخل قابلمهای که آبش به جوش آمده بریزید و بگذارید لوبیا سبز شما کمی بپزد. همزمان گوجه را به همراه هویج خرد کنید. بعد از ۱۰ دقیقه لوبیا سبزها را از آب جوش در بیاورید و روی یک دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک و خنک شود. بعد هویجها را به آب جوش اضافه کنید و سیر را هم خرد کنید و بعد از ۵ دقیقه هویج را هم آبکش کنید و کنار لوبیاها بریزید تا آب اضافه آن هم کشیده و خنک شود.
مرحله دوم
بعد گوجهها را خرد کنید و داخل یک قابلمه قرار دهید تا کمی نرم شود سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و در آبکش بگذارید. بعد با گوشت کوب حسابی گوجه را بکوبید تا گوجه فرنگیها از پوستشان جدا شوند و پوره گوجه فرنگی شما آماده شود. اکنون سرکه را به همراه نمک و فلفلها به پوره گوجه اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
اکنون و در آخرین مرحله در شیشه مناسب و استریل، به ترتیب و لایه به لایه مواد ترشی لوبیا سبز را بریزید و در نهایت پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید و در جای خشک و خنک قرار دهید. این ترشی بعد از ۳ روز قابل مصرف است.
نکات:
- ترشی لوبیا سبز با گوجه فرنگی را میتوانید تا ۳ ماه در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه ترشی لوبیا سبز باید حتما آن را بپزید چون لوبیا سبز خام حاوی آنزیمهایی است که ممکن است باعث لیز شدن ترشی شما شوند.
- ضمنا حواستان باشد نمک به سفت شدن لوبیا سبز و جلوگیری از لیز شدن آن کمک میکند پس حتما مقداری نمک به این ترشی اضافه کنید.
- برای طعم بهتر ترشی میتوانید از سبزیجات معطری مانند شوید، ترخون و نعناع هم استفاده کنید و البته اگر میخواهید ترشی شما تندتر باشد میتوانید میزان فلفل قرمز آن را افزایش دهید.