طرز تهیه کیک یزدی با آرد گندم

کیک یزدی با آرد گندم از کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر شیرینی‌های خوشمزه مانند قطاب و شیرینی پنجره‌ای می‌آید که نباید از درست کردن آن غافل شد. این کیک خوشمزه را می‌توانید با ساده‌ترین مواد و به روش‌های مختلف برای مراسم‌ها و جشن‌های مختلف خود درست کنید.

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 60 دقیقه
  • مناسب برای 9 نفر

طرز تهیه کیک یزدی خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با آرد گندم باید مواد لازم را آماده و در دمای محیط قرار دهید. آرد گندم و بیکینگ‌پودر را با یکدیگر دو تا سه بار الک کرده و کنار بگذارید. کپسول‌های کیک یزدی را به تعداد در ظرف مخصوص بچینید و آن‌ها را با کمی روغن چرب کنید. در ادامه زعفران گفته‌شده را به همراه آب داغ در یک کاسه خیس و کنار بگذارید. در نهایت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده تا گرم شود.

مرحله دوم

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با آرد گندم باید در یک کاسه مناسب آرد الک‌شده، آرد بادام، شکر، هل و رنده پوست لیمو را با هم‌زن برای چند دقیقه مخلوط کنید. در ادامه باید در مرکز کاسه‌تان یک فرو رفتگی ایجاد کنید تا تخم‌مرغ‌های زده‌‌شده، کره آب‌شده، روغن، زعفران دم‌کرده، گلاب و ماست را اضافه کنید. مخلوط را با کمک لیسک به آرامی هم بزنید تا فقط با یکدیگر ترکیب شوند. استفاده از آرد بادام به بافت کیک‌تان کمک خواهد کرد.

مرحله سوم

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با آرد گندم باید مایه کیک را داخل مافین‌ها بریزید. باید حواس‌تان باشد که تنها سه‌چهارم مافین‌ها را پر کنید چراکه هنگام پخت بیرون خواهد زد. مافین‌ها را برای ۲۰-۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده بگذارید تا پخته شوند. در نهایت آن‌ها را از فر بیرون آورده و برای خنک شدن روی توری بگذارید.

مرحله چهارم

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک یزدی با آرد گندم می‌توانید روی مافین‌ها کمی کره آب‌شده و عسل بمالید سپس به مقدار کافی روی آن پودر پسته یا خلال بادام بپاشید. حال آن‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و به همراه شربت زعفران خنک یا توت‌فرنگی سرو کنید.

 

نکات:

  • اگر دمای فر پایین باشد کیک‌هایتان سرریز شده و حالت گنبدی به خود نمی‌گیرد. از سویی برای گنبدی شدن کیک‌یزدی باید شکر، تخم‌مرغ و وانیل را به مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  • هنگام پخت کیک در فر، مواد پف کرده و از قالب بیرون می‌زند که ظاهر زیبایی به خود نمی‌گیرد پس بهتر است با کمک قیف یا ملاقه تنها سه‌چهارم قالب را پر کنید. در ادامه با چاقویی چرب‌شده یک علامت «+» روی کیک بزنید. سپس کمی کنجد روی آن‌ها بپاشید و در نهایت درون فر بگذارید. یادتان باشد هر بار قبل از انداختن به‌علاوه چاقو را چرب کنید.
امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *