کیک یخچالی را میتوان به سادهترین روش ممکن با طعمهای متفاوت درست کرد. این کیک خوشمزه با آن ظاهر زیبا به راحتی میتواند به میز پذیراییتان در دورهمیها رنگ و بویی دیگر دهد. پایه اصلی این کیک یخچالی بیسکوییت و خامه است پس هر زمان که هوس کیک کردید بدون هیچ دردسری آن را درست کنید.
مواد لازم
- خامه صبحانه: سه فنجان
- شکر: یکسوم فنجان
- وانیل: دو قاشق چایخوری
- عصاره بادام: یکدوم قاشق چایخوری
- بیسکوییت پتیبور: یک بسته
- توتفرنگی خردشده: دو فنجان
- زغال اخته: یک فنجان
تکمیلی
- زمان تهیه : 60 دقیقه
- مناسب برای 10 نفر
طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه به روش خانگی
مرحله اول
کیک یخچالی را میتوان به سادهترین روش ممکن اما خوشمزه درست کرد. پس قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید. نیازی به چرب کردن آن نیست. در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید مواد لازم را از ۳۰ دقیقه قبل برای همدما شدن با محیط بیرون بگذارید. یک کاسه مناسب در نظر بگیرید تا در آن خامه صبحانه، شکر، وانیل و عصاره بادام را برای چهار دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید کمی از مخلوط خامه را داخل قالب بریزید. مخلوط خامه را کف قالب پخش کنید. لایه اول بیسکوییتهای پتیبور را داخل قالب بچینید. روی بیسکوییتها به مقدار دلخواه خامه پخش کنید. لایه بعدی بیسکوییتها را بچینید. حال توتفرنگیهای خردشده را روی بیسکوییتها پخش کنید. یک لایه دیگر از بیسکوییتها را به همراه خامه روی توتفرنگیها بچینید. در صورت تمایل زغالاختههای خردشده را روی بیسکوییتهای پتیبور پخش کنید. در نهایت خامه باقیمانده را هم به آرامی روی لایه آخر بیسکوییتها پخش کنید.
مرحله سوم
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با خامه صبحانه باید قالب را با فویل یا نایلون کامل بپوشانید. حال قالب کیک را حداقل سه ساعت تا حداکثر ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. در نهایت کیک یخچالی را بیرون بیاورید. با کمک سس شکلاتی، سس کارمل، خامه شکلاتی و برشهای میوه تزئین کنید. استفاده از ترافل رنگی و چیپس شکلاتی هم برای روی کیک میتواند ایده خوبی برای تزئین باشد.
نکات:
- کیک یخچالی با وجود خامه بهترین دلیل برای شاد کردن کودکان است چراکه آنها خامه صبحانه را بسیار دوست دارند.
- پایه کیک یخچالی برخلاف کیک اسفنجی بیسکوییت است پس دستتان در انتخاب بیسکوییت کامل باز است.
- اگر از رژیمی غذایی خاصی پیروی میکنید میتوانید خامه کمچرب در تهیه آن به کار ببرید.
- کیک یخچالی را با وجود خامه نمیتوان خیلی در یخچال نگه داشت. با اینحال با کشیدن سلفون روی ظرف یا قرار دادن آن در یک ظرف در بسته تا پنج روز میتوانید در یخچال نگه دارید.